11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Έρχεται το Deadpool 3 δια στόματος Ryan Reynolds

    Ο διάσημος ηθοποιός Ryan Reynolds έκανε ένα ευχάριστο δώρο στους fans του Deadpool. Πολλές ήταν οι απόψεις εδώ και πολύ καιρό για το αν θα είχαμε και τρίτη ταινία για το franchise που αγαπήθηκε απίστευτα από το κοινό με το τοπίο να γίνεται πιο θολό μιας και η εξαγορά της 20th Century Fox έφερε τα πάνω κάτω, με τα δικαιώματα για τον χαρακτήρα της Marvel να αλλάζουν χέρια.

    Τα ευχάριστα νέα όμως δεν άργησαν να έρθουν. Πιο συγκεκριμένα την παραμονή των Χριστουγέννων ο Ryan Reynolds βρισκόταν καλεσμένος στο Live With Kelly and Ryan και όπως αποκάλυψε, το Deadpool 3 βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη κάτω από τη στέγη των Marvel Studios.

    Ο Reynolds λοιπόν παραδέχτηκε πως μαζί με όλη την ομάδα δουλεύουν πάνω στο Deadpool 3 και βρίσκονται στα studio της Marvel.

    Προς το παρόν δεν αποκάλυψε άλλες πληροφορίες για το φιλμ, ούτε γνωρίζουμε αν ο χαρακτήρας θα ενταχθεί στο Marvel Cinematic Universe.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles