15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Έγινε διαθέσιμη η iOS 13 beta 2 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές λίγο πριν την 1η public beta έκδοση

    Η Apple σήμερα έκανε διαθέσιμη την beta 2 για τα iOS 13, iPadOS 13, watchOS 6, macOS Catalina, και tvOS 13 και πιο συγκεκριμένα για τους εγκεκριμένους προγραμματιστές της.

    Η beta 2 αυτή φέρνει σίγουρα μεγαλύτερη σταθερότητα και βελτιώσεις στις αποδόσεις από την 1η έκδοση.

    Να υπενθυμίσουμε πως αυτές οι εκδόσεις δεν θα είναι τελείως έτοιμες μέχρι και το Φθινόπωρο όπου και θα γίνουν διαθέσιμες για το ευρύ κοινό. Σε κάθε beta όμως το λογισμικό θα γίνει όλο και πιο σταθερό ενώ αναμένουμε και εισαγωγή περισσότερων χαρακτηριστικών.

    Τέλος να αναφέρουμε πως οι public beta εκδόσεις θα ξεκινήσουν να γίνονται διαθέσιμες τον άλλο μήνα. Αναμένουμε έτσι λοιπόν για παράδειγμα η iOS 13 έκδοση να βρίσκεται στην beta 3 για τους προγραμματιστές με αυτό το build να αποτελεί την public beta 1 για τα μέλη του public beta προγράμματος της εταιρείας.

    Στο public beta πρόγραμμα μπορεί να κάνει εγγραφή ο καθένας εδώ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles