22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Άντρας στην Ρωσία κάνει επίσημη μήνυση στην Apple αναφέροντας πως τον ώθησε να γίνει gay

    Ένας άντρας, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα ακόμη έκανε μήνυση στην Apple ζητώντας αποζημίωση $15,000 γιατί εξαιτίας ενός λάθους οδηγήθηκε στην ομοφυλοφιλία.

    Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά στην οποία το AFP, που παρουσίασε πρώτο το θέμα είχε πρόσβαση, ο άντρας έκανε παραγγελία μια σειρά από Bitcoin αυτό το καλοκαίρι μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό του. Τελικά έλαβε 69 coins με την ονομασία GayCoins. Ένα σημείωμα που του απεστάλη έγγραφε “Μην κρίνει μέχρι να δοκιμάσεις” κάτι το οποίο τελικά και έκανε.

    “Θεώρησα όντως πως δεν μπορώ να κρίνα κάτι αν δεν δοκιμάσω. Αποφάσισα να έχω ερωτικές σχέσεις έτσι λοιπόν με το ίδιο φύλο. Πλέον έχω αγόρι και δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αυτό στους γονείς μου….Η ζωή μου άλλαξε προς το χειρότερο και δεν θα γίνω νορμάλ ποτέ ξανά…”

    Στην αναφορά του συνεχίζει:

    “H Apple με ώθησε στην ομοφυλοφιλία μέσω χειραγώγησης. Οι αλλαγές μου δημιούργησαν πνευματικά και ηθικά τραύματα”

    Ο δικηγόρος του άντρα, Sapizhat Gusnieva, ανέφερε πως η υπόθεση είναι σοβαρή και πως ο πελάτης του είναι φοβισμένος. Με μια αγορά μέσω κρυπτονομισμάτων από μια εφαρμογή τρίτου η Apple έχει ευθύνη για τέτοια περιστατικά στο App Store τονίζει ο δικηγόρος.

    Η υπόθεση αυτή είναι ιδιαίτερη μιας και η κυβέρνηση της Ρωσίας δεν είναι υπέρ των ομοφυλοφίλων σε καμία περίπτωση και η Apple δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα αποτελέσει στόχο με ένα τέτοιο θέμα. Το 2018 για παράδειγμα η Apple αναγκάστηκε να αποσύρει την Apple Watch Pride πρόσοψη για τους Ρώσους χρήστες.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles