21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Άντρας που δεν είχε ιδέα για το τι είναι η κολπική μαρμαρυγή σώζεται από το Apple Watch του

    Σήμερα έχουμε ακόμη μια ιστορία για το Apple Watch και το πως έσωσε την ζωή κάποιου χρήστη του. Το ABC News αναφέρει την ιστορία του Roy Robinson, ενός 74 χρονών άντρα από την Φλόριντα που οι ειδοποιήσεις του Apple Watch του υπέδειξαν πως έχει κολπική μαρμαρυγή.

    Ο Robinson είχε επισκεφθεί την οικογένεια του στη Βαλτιμόρη για να περάσει μαζί τους τις γιορτές. Μία μέρα, ο ίδιος και η σύζυγος του, Dale, επισκέφτηκαν την εγγονή τους στο σχολείο.

    Για να φτάσουν στην τάξη της εγγονής τους έπρεπε να ανέβουν αρκετούς ορόφους με τα πόδια. Όταν έφτασαν στον τρίτο όροφο, ο Roy αισθάνθηκε δυσκολία στην αναπνοή, κάτι που ήταν ιδιαίτερα ασυνήθιστο γι’ αυτόν.

    Την ίδια περίοδο, ο Robinson έλαβε στο Apple Watch του μια ειδοποίηση ότι το έξυπνο ρολόι εντόπισε πιθανή κολπική μαρμαρυγή. Ο Roy δεν είναι ιδέα τι ακριβώς είναι η κολπική μαρμαρυγή, αλλά ο γιος τους τον πίεσε να επισκεφθεί το τμήμα επειγόντων περιστατικών, διότι το ρολόι συνέχισε να εμφανίζει πολλαπλές ειδοποιήσεις τόσο κατά την διάρκεια του οικογενειακού γεύματος που είχαν όσο και μετά από αυτό.

    Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, ο Roy είπε στους νοσηλευτές ότι το Apple Watch του ανέφερε ότι πιθανότατα πάσχει από κολπική μαρμαρυγή. Το προσωπικό του νοσοκομείου έκανε εξετάσεις και επιβεβαίωσε αυτό το γεγονός.

    Ο ίδιος δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι το Apple Watch του έσωσε την ζωή αλλά αυτό που σίγουρα τονίζει είναι πως τον ειδοποίησε έγκυρα και άμεσα για το πρόβλημα που είχε και που δεν ήξερε καν. Μάλιστα δεν περίμενε ποτέ πως θα δεχόταν και ένα μήνυμα για περαστικά από τον ίδιο τον Tim Cook.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles