11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Φωτογραφία ενός iPad Pro καλουπιού διέρρευσε

    iPad-Pro-backplate-Weibo-001

    Με όλες τι συζητήσεις και φήμες να επικεντρώνονται στα επερχόμενα iPhones της Apple μέχρι και σήμερα δεν είχαμε κάτι νεότερο για το επονομαζόμενο iPad Pro της Apple. Την τελευταία φορά το όχι και τόσο αξιόπιστο DigiTimes είχε αναφέρει πως το 12.9 ιντσών iPad θα έκανε την εμφάνιση του κάποια στιγμή στο δεύτερο μισό του χρόνου.

    Εκ τότε απόλυτη σιωπή μέχρι και σήμερα. Σε ποστ του  Weibo  που το ανακάλυψε το NowhereElse έχουμε την φωτογραφία της μεταλλικής πλάτης καλουπιού ενός iPad Pro.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα η φωτογραφία φαίνεται να είναι αληθινή μιας και το logo της Apple είναι χαραγμένο στην πλάτη. Επίσης η τρύπα για την iSight κάμερα είναι στην σωστή θέση.

    Προσωπικά δεν έχουμε πειστεί και τελείως ειλικρινά το συγκεκριμένο καλούπι δείχνει γελοία τεράστιο.

    Ακόμη και αν είναι όμως αληθινό δεν υπάρχει καμιά ένδειξη πως η Apple θα λανσάρει το iPad Pro γενικότερα. Μην ξεχνάμε πως η εταιρεία αρέσκεται στο να κάνει τεστ σε διάφορα σχέδια για τα προϊόντα της με μερικά από αυτά να μην βλέπουν ποτέ την τελική παραγωγή για τον ένα ή άλλο λόγο.

    Ο δικηγόρος του διαβόλου βέβαια θα πει πως η Apple πλέον έχει αλλάξει την στρατηγική της και πλέον όπως όλα δείχνουν θα κινηθεί προς την Phablet περιοχή. Επίσης ο Tim Cook απέδειξε πως δεν είχε κανένα ενδοιασμό στο να λανσάρει ένα μικρότερο iPad οπότε και γιατί στο άμεσο μέλλον η Apple να μην παρουσιάσει και ένα μεγαλύτερο;

    H Samsung από την άλλη που δεν χάνει ευκαιρία ήδη έχει λανσάρει επιτυχημένα για πολλούς τα 13 ιντσών Galaxy Pro tablets της ενώ έχει και προγραμματισμένο event 1ο μέρες μετά το WWDC της Apple.

    Από την πλευρά της η Apple κρατάει σιγή ιχθύος κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως έχει κρυμμένος άσους στο μανίκι της πριν και το τέλος του χρόνου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles