Το Phablet της Apple θα αργήσει και αναστέλλεται η κυκλοφορία του για το 2015;

0
244

iphone_6_hajek4_3-800x600

Οι φήμες για το επερχόμενο iPhone της Apple καλά κρατούν. Όπως σας έχουμε ενημερώσει και θα πρέπει να γνωρίζετε τον τελευταίο καιρό πολλοί ήταν εκείνοι που συνηγορούν πως η Apple θα παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα iPhone. Ένα με μια οθόνη 4.7 ιντσών και μια μεγαλύτερη συσκευή που θα αποτελέσει και την είσοδο της Apple στην κατηγορία των Phablets με οθόνη 5.5 ιντσών.

Σημερινές φήμες θέλουν το μοντέλο των 5.5 ιντσών να καθυστερεί και η κυκλοφορία του να μετατίθεται για κάποια στιγμή μέσα στο 2015. Σύμφωνα με πηγές από την Ταϊβάν αυτό οφείλετε στο γεγονός του πόσο λεπτή θα είναι σαν συσκευή.

Το The Commercial Times αναφέρει πως οι μηχνανικοί της Apple στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν μια πολύ λεπτή συσκευή αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του να έχουν και κάτι αντίστοιχο στην μπαταρία. Συγκεκριμένα η Apple φέρετε να ζήτησε από τους προμηθευτές της να της παραδώσουν μπαταρίες που είναι μόλις 2mm ή λεπτότερες.

Αυτό σαν γεγονός έχει πολλές τεχνικές δυσκολίες ειδικά αν αναλογιστούμε πως τα τωρινά στάνταρ θέλουν τις μπαταρίες μεταξύ 2.8 και 2.9 χιλιοστών.

Το παραπάνω λοιπόν φέρεται να είναι ο βασικός λόγος που το iPhone 6 των 5.5 ιντσών θα καθυστερήσει να βγει στην αγορά.

Σε αντίθεση για το 4.7 ιντσών μοντέλο το σίτε αναφέρει πως όλα κινούνται ομαλά για την επίσημη παρουσίαση και κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο.

Παρακάτω σας έχουμε και ένα βίντεο που παρουσιάζει ένα νέο mock up ενός iPhone Pro που κάνει χρήση γραφίδας. Μάλλον οι δημιουργοί του δεν είχαν ακούσει ποτέ τον Steve Jobs που φώναζε: “Αν το smartphone έχει γραφίδα τότε οι μηχανικοί του κάνανε βλακεία”

Σχολιασμός στο φόρουμ