23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το «Matrix 4» θα κυκλοφορήσει το 2021 απέναντι από το επόμενο «John Wick»

    The Matrix has you! Δυο δεκαετίες μετά την πρώτη, επαναστατική ταινία, ο Neo σας προσκαλεί ξανά στον κόσμο του «Matrix» και στις 21 Μαΐου 2021 θα «αντιμετωπίσει» τον… εαυτό του στα ταμεία!

    Η Warner Bros. προέβη σε μερικές ανακοινώσεις σχετικά με τις επερχόμενες ταινίες της, αποκαλύπτοντας τις ημερομηνίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους. Μέσα σε αυτές υπάρχει και το πολυπόθητο Matrix 4. Συγκεκριμένα, το τέταρτο κεφάλαιο με τον Keanu Reeves πρόκειται να έρθει τον Μάιο του 2021.

    Ωστόσο, και σύμφωνα με το Deadline, το Matrix που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια θα παίξει στις κινηματογραφικές αίθουσες «παρέα» με το John Wick 4. Αυτό σημαίνει πως οι fans του Reeves πρόκειται να πάρουν μια γερή δόση από περιπέτεια, αλλά και αδρεναλίνη και κυριολεκτικά δε θα ξέρουν τι να πρωτοδούν!

    Το σενάριο της τέταρτης ταινίας «Matrix» φέρει την υπογραφή της Λάνα Γουατσόφσκι και των Αλεξάντερ Χέρμον, Ντέιβιντ Μίτσελ με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο «Sense8». Ο Μίτσελ είναι επίσης ο συγγραφέας του «Cloud Atlas». Η παραγωγή θα ξεκινήσει αρχές του 2020 και οι πρώτες φήμες θέλουν την πλοκή να επικεντρώνεται σε έναν νεαρό Μορφέα (ο χαρακτήρας που είχε υποδυθεί ο Λόρενς Φίσμπερν).

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles