14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το iPhone 6 θα έχει εύκαμπτη οθόνη και σασί μόνο από αλουμίνιο;

    squair_curvaceous_bumper

    Σύμφωνα με σημερινή έκθεση του Κινεζικού blog  Macotakara, το επερχόμενο iPhone 6 της Apple ίσως έχει μερικές δραματικές αλλαγές στην εμφάνιση του.

    Το site αναφερόμενο σε αξιόπιστες πηγές κάνει λόγο για στρογγυλεμένες άκρες, μια εύκαμπτη οθόνη και ένα σασί που θα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο.

    Πιο συγκεκριμένα στην αναφορά γίνεται λόγος πως η οθόνη του iPhone 6 θα έχει μια ελαφριά κλίση έτσι ώστε να εφάπτεται τέλεια στις στρογγυλεμένες άκρες της συσκευής.

    Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως το εν λόγω blog είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο σε ότι αναφέρει μιας και φαίνεται να έχει σοβαρές πηγές στα ενδότερα της Apple.

    Μια εύκαμπτη οθόνη μάλιστα είχε αναφερθεί και από το Bloomberg τον Νοέμβριο και έτσι οι παραπάνω έκθεση αποκτάει μεγαλύτερη βαρύτητα.

    Αν θέλετε τώρα μια εικόνα για το πως ένα τέτοιο iPhone θα μπορεί να μοιάζει, το Macotakara έδωσε την παραπάνω φωτογραφία που προέρχεται από μια θήκη για iPhone από αλουμίνιο από την εταιρεία Squair Curvaceous Bumper.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles