17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το iPhone 13 Pro Max θα έχει ένα ελαφρώς καλύτερο κεντρικό φακό από την υπόλοιπη σειρά – Kuo

    Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo κοινοποίησε σήμερα μια νέα αναφορά που δείχνει πως το επερχόμενο iPhone 13 Pro Max θα έχει έναν ελαφρώς καλύτερο κεντρικό φακό σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς.

    Σύμφωνα με τον ίδιο ο wide angle φακός από το μεγαλύτερο από τα τέσσερα μοντέλα θα έχει ένα ευρύτερο διάφραγμα από ότι θα έχουν τα iPhone 13 mini, iPhone 13 και iPhone 13 Pro.

    Έτσι το διάφραγμα του iPhone 13 Pro Max θα είναι f/1.5 σε σύγκριση με το f/1.6 που έχουμε στην iPhone 12 μοντέλα. Σύμφωνα με τον αναλυτή τα υπόλοιπα iPhone 13 μοντέλα θα παραμείνουν στο f/1.6 όπως και τα τωρινά.

    Ένα ευρύτερο διάφραγμα σημαίνει περισσότερο φως και έτσι βελτίωση στις λήψεις χαμηλού φωτισμού. Σίγουρα η διαφορά αυτή στο διάφραγμα είναι πολύ μικρή αλλά δείχνει τον δρόμο που ακολουθεί η Apple για κάμερες με όλο και ευρύτερα διαφράγματα για τον φακό τους.

    Αν και ο κεντρικός φακός δεν θα έχει κάποια σημαντική αλλαγή ο Kuo έχει αναφέρει σε προηγούμενη έκθεση του πως θα πρέπει να περιμένουμε 3 βελτιώσεις στους ultra wide φακούς για τα Pro μοντέλα φέτος. Έτσι θα έχουμε διάφραγμα από τα f/2.4 σε f/1.8. Επίσης τα στοιχεία μέσα στον φακό αυτό θα αυξηθούν από τα 5 στα 6. Τέλος έρχεται η αυτόματη εστίαση σε έναν ultra wide φακό για πρώτη φορά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.