23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το Apple AR/VR headset θα ανακοινωθεί ‘τους επόμενους μήνες’ σύμφωνα με τον Gurman

    Μια νέα αναφορά κάνει λόγο πως η Apple θα ανακοινώσει το AR/VR headset της μέσα στους επόμενους μήνες με αυτό να γίνεται μέσα από ένα event με κόσμο αντί για μια online παρουσίαση.

    Διαβάζουμε στο Bloomberg:

    “Κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες η Apple θα ανακοινώσει το headset επαυξημένης και ψηφιακής πραγματικότητας, την πρώτη μεγάλη νέα της συσκευή από το 2015 και έπειτα. Αν μπορέσει η εταιρεία δεν θέλει να κάνει μια τόσο σημαντική ανακοίνωση μέσω ενός online event. Θέλει οι εργαζόμενοι της, τα media και οι συνεργάτες της μαζί με τους προγραμματιστές της να είναι στον ίδιο χώρο.”

    Ο Gurman πιστεύει πως το επερχόμενο WWDC 2021 συνέδριο της Apple τον Ιούνιο θα είναι το τελευταίο online event της εταιρείας – τουλάχιστον αυτό ελπίζουν στην εταιρεία.

    “Πιστεύω πως εσωτερικά η Apple ελπίζει πως το WWDC 2021 θα είναι το τελευταίο συνέδριο προγραμματιστών της που θα γίνει online και πως θα επιστρέψει στα media events με κόσμο από τις αρχές της επόμενης χρονιάς. Η εταιρεία δημιουργεί hardware και έτσι θέλει καλεσμένους καθώς και τους εργαζομένους της αλλά και τα media να έχουν μια άμεση επαφή με τα προϊόντα που παρουσιάζει.”

    Το Apple AR/VR headset φημολογείται πως θα είναι μια συσκευή με όχι μεγάλο βάρος και με μια τιμολόγηση που θα ανέρχεται στα $1000 με $3000. Έτσι λοιπόν σίγουρα αρχικά αυτή η πρώτη έκδοση δεν θα απευθύνεται εύκολα στο ευρύ κοινό. Η συσκευή σύμφωνα με το The Information θα έρθει με δύο 8K οθόνες και πολλαπλές κάμερες που θα ελέγχουν τις ενέργειες του χρήστη και το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.