21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Το iPhone 11 θα έρθει με τον όρο “Pro” στην ονομασία του;

    Μια πρόταση από έναν ανώνυμο χρήστη στο Twitter ο οποίος έχει δώσει όμως κατά το παρελθόν πληροφορίες με μεγάλη ακρίβεια για τα iPhone XS και iPad αναφέρει την ονομασία τον επερχόμενων iPhone.

    O CoinX λοιπόν αναφέρει πως η Apple θα χρησιμοποιήσει τον όρο “Pro” για τα νέα iPhone.

    Από την ίδια πηγή είχαμε την σωστή πρόβλεψη για την ονομασία των iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR μια εβδομάδα πριν κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους. Επίσης είχε ανακοινώσει νωρίτερα το ακριβές βάρος του iPhone XS Max, είχε περιγράψει σωστά τα wallpapers με τα οποία θα ερχόταν η συσκευή ακόμη και την ασυμμετρία στις τρύπες από των ηχείων στο κάτω μέρος των iPhone XS.

    Αυτή την φορά όμως δεν ξεκαθαρίζει ακριβώς το όνομα των επερχόμενων iPhone. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους η Apple θα μπορούσε να συνδέσει τον όρο “Pro” στην ονομασία τους.

    Μια υπόθεση λοιπόν θα ήθελε την Apple να χρησιμοποιεί τον όρο iPhone για το νέο iPhone XR και τον όρο iPhone Pro για τα iPhone 11 που θα έχουν το τριπλό σύστημα φακών στο πίσω μέρος.

    Επίσης εναλλακτικά η Apple θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τους όρους iPhone 11 και iPhone 11 Pro.

    Τέλος ίσως μόνο ο διάδοχος του 6.5 ιντσών iPhone XS Max να αποκτήσει τον όρο “Pro”.

    Σε κάθε περίπτωση αν επαληθευτεί το παραπάνω θα σημαίνει πως η Apple για πρώτη φορά χρησιμοποιεί τον όρο “Pro” για ένα iPhone της. Αν το κάνει θα φέρει είναι η αλήθεια μια συμμετρία με τις ονομασίες των άλλων συσκευών της μιας και ο όρος “Pro” υπάρχει και στα iPad, MacBook και iMac.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles