23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Apple Watch προειδοποιεί γνωστό YouTuber για ταχυκαρδία εξαιτίας αφυδάτωσης και στρες

    Ο YouTuber Joel Telling ευχαριστεί το Apple Watch του γιατί τον προειδοποίησε για αυξημένους καρδιακούς παλμούς. Όπως αναφέρει ο ίδιος το Apple Watch του τον προειδοποίησε πως είχε πάνω από 120 bpm για περισσότερα από 10 λεπτά.

    Μετά από την ειδοποίηση που έλαβε από το Apple Watch πως κάτι δεν πήγαινε καλά πήγε άμεσα στα επείγοντα όπου και οι γιατροί άμεσα αντιλήφθηκαν πως είχε ταχυκαρδία. Η ταχυκαρδία μπορεί να συμβεί όταν κάποιος αθλείται ή κάνει μια έντονη δραστηριότητα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι φυσιολογική όταν κάποιος είναι σε κατάσταση ηρεμίας.

    Οι γιατροί κάναν μια σειρά από τεστ στον Telling και τελικά κατέληξαν πως ο λόγος αυτής της ταχυκαρδίας μάλλον ήταν το έντονο στρες καθώς και η αφυδάτωση που προκλήθηκαν από ένα πρόσφατο ταξίδι που είχε. Με το που ενυδατώθηκε άμεσα οι καρδιακοί του παλμοί επέστρεψαν στο κανονικό.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles