21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το Apple Music ‘Replay’ χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση στα τραγούδια, άλμπουμ κ.α που ακούτε πιο συχνά

    Η Apple προσθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό στην Apple Music υπηρεσία. Από σήμερα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια νέα playlist με την ονομασία “Replay” από το Apple Music στο web και από τις Music εφαρμογές στο iOS, iPadOS και Mac.

    Όπως ανέφερε πρώτο το TechCrunch, το νέο Replay χαρακτηριστικό προσφέρει στους χρήστες μια playlist από τα τραγούδια που ακούσαν περισσότερο μέσα στο 2019 αλλά και από παλαιότερα έτη.

    Ο χρήστης επίσης μπορεί να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες για τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες, μουσικά άλμπουμ κ.α. Επίσης αυτή η playlist μπορεί να κοινοποιηθεί σε άλλους καθώς και να γίνει ολόκληρη λήψη για ακρόαση offline.

    Αυτό που κάνει την διαφορά μεταξύ της Apple Music Replay playlist και της αντίστοιχης με την ονομασία Wrapped του Spotify είναι πως η Replay αναβαθμίζεται και μπορεί να έχει κάποιος πρόσβαση σε αυτή συνέχεια. Η Wrapped playlist του Spotify είναι σχεδιασμένη μόνο για ετήσιο review τον προτιμήσεων ακρόασης του συνδρομητή.

    Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή την Replay playlist στο replay.music.apple.com. Σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και στην εφαρμογή Music για τα iOS, iPadOS, και Mac.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles