19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το λάθος στον σχεδιασμό του νέου Galaxy Note 4 δημιουργεί μεγάλες αντιδράσεις χρηστών

    galaxy-note-4-issues

    Η Samsung που δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί την Apple και σχολιάζει αρνητικά κάθε σφάλμα της εταιρείας του Cupertino ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσει και η ίδια τον σχεδιαστικό έλεγχο στα νέα της μοντέλα πριν ξανά κάνει κάποια κριτική για κάποιο ανταγωνιστή της.

    Σε μια κίνηση πανικού ο Κορεατικός κολοσσός αποφάσισε να λανσάρει νωρίτερα από ότι είχε προγραμματιστεί την κυκλοφορία του Galaxy Note 4 στην Νότια Κορέα και Κίνα για να προλάβει την έλευση των iPhone 6 και 6 Plus. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει λέει σοφά ο λαός μας και έτσι η συσκευή έχει συγκεντρώσει μια μεγάλη αρνητική κριτική από τους χρήστες μιας και υπάρχει ένα σημαντικό κενό μεταξύ της οθόνης της συσκευής και του σασί.

    Σύμφωνα με τις φωτογραφίες το κενό αυτό είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να χωρέσει μια επαγγελματική κάρτα. Το χειρότερο είναι πως σε βάθος ημερών το κενό αυτό γίνεται αποδέκτης σκόνης ή ακόμη και υγρασίας και σταγόνων νερού που μπορούν να επηρεάσουν την λειτουργία της συσκευής.

    Η Samsung αναγνώρισε το λάθος της άμεσα και έτσι υπάρχει η πιθανότητα να προβούν στις απαραίτητες διορθώσεις στον σχεδιασμό της συσκευής πριν αυτή κάνει την εμφάνιση της στην Ευρώπη και στην Αμερική.

    Κοινώς η ταχύτητα με την οποία προσπάθησε να χρησιμοποιήσει για το λανσάρισμα του Note 4 για να προλάβει τα iPhone 6 της δημιούργησε ένα σοβαρό πρόβλημα που αν δεν διορθωθεί θα σηκώσει θύελλα αντιδράσεων και θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στις πωλήσεις της συσκευής.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles