17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το δώρο Χριστουγέννων της Apple στους υπαλλήλους της

    Όπως κάθε Δεκέμβριο, έτσι και φέτος, η Apple δίνει κάποια συμβολικά χριστουγεννιάτικα δώρα στους υπαλλήλους της, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τη συμβολή τους στην προσπάθεια της εταιρείας να φτάσει ψηλά και για να γιορτάσει την περίοδο των διακοπών.

    Οι υπάλληλοι ξεκίνησαν να δέχονται τα δώρα τους για το 2015 από την Apple. Το φετινό δώρο της Apple περιλαμβάνει ένα ζευγάρι ακουστικών urBeats σε κόκκινο και μαύρο χρώμα από τη σειρά ακουστικών Dr. Dre. Οι υπάλληλοι μπορεί να μην είχαν τη δυνατότητα να διαλέξουν το χρώμα που επιθυμούν, αλλά σε κάθε πακέτο υπάρχει η επιγραφή “Thank You 2015”.

    appleurbeatsholidaygift-800x638

     

    Tα συγκεκριμένα ακουστικά έρχονται στην τιμή των $99.95 και έχουν αρχίσει ήδη να καταφθάνουν στα χέρια των υπαλλήλων της Apple σε όλο τον κόσμο. Το Δεκέμβριο του 2014, οι υπάλληλοι της Apple πήραν ως δώρο ένα Apple-branded Incase σακίδιο, ενώ το Δεκέμβριο του 2013 η εταιρεία έκανε δώρο κάποιες κουβέρτες, μπουκάλια για νερό, φούτερ, δωρεάν εφαρμογές, gift cards για το iTunes και άλλα πολλά.

    Τελικά, βλέπουμε πως για ακόμη μια φορά, η Apple, με τα τόσα εκατομμύρια κέρδος… καταξοδεύτηκε!

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles