Την πόρτα της εξόδου από τα Apple Stores θα δει η Fitbit

0
266

fitbitforce

Η σειρά των wearable συσκευών της Fitbit ίσως σύντομα δει την πόρτα της εξόδου από όλα τα Apple Stores σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές του  Recode.

Ακόμη παραμένει άγνωστο αν το ίδιο θα γίνει και με τις άλλες wearable συσκευές και activity trackers που πωλούνται μέχρι και σήμερα στα καταστήματα της Apple. Η παραπάνω είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της FitBit πως δεν έχει άμεσα πλάνα για να ενταχθεί στην νέα πλατφόρμα της Apple HealthKit.

Οι wearables συσκευές της FitBit υπήρχαν στα ράφια των καταστημάτων της Apple εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα η εταιρεία εύκολα να μπορέσει να φτάσει το 70% της αγοράς των fitness trackers μιας και οι συσκευές της εμφανιστήκαν πριν τις αντίστοιχες της Nike και της Jawbone.

3.3 εκατομμύρια fitness trackers πωλήθηκαν από τον Μάρτιο του 2013 μέχρι τον Μάρτιο του 2014 και όλοι πλέον περιμένουν πως το Apple Watch θα σταθεί σε αυτή την αρκετά ανταγωνιστική αγορά.

Η FitBit λοιπόν θα πρέπει να αναζητήσει και μάλιστα σύντομα όπως όλα δείχνουν μεταπωλητές για να ενισχύσει την θέση της μιας και η παραπάνω είδηση αν επαληθευτεί θα αποτελέσει σημαντικό πλήγμα για την εταιρεία.

Άγνωστο παραμένει αν η Apple θα συνεχίσει να πουλάει στα Apple Store της συσκευές των Strava, Withings, Nike, iHealth, και Jawbone, όταν τους επόμενους μήνες κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην αγορά το Apple Watch.

Σχολιασμός στο φόρουμ