Για όλο τον περασμένο χρόνο η Apple διαφήμισε πολύ το πως το iPhone XR έχει την μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας στην ιστορία του iPhone. Οι καταναλωτές επιβεβαιώσαν αυτά τα λεγόμενα και μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατέληξαν να αγοράσουν τελικά αυτή την συσκευή αντί για παράδειγμα ενός iPhone XS εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού.

Πλέον όλα τα νέα iPhones από το iPhone 11 μέχρι το iPhone 11 Pro έχουν ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία από το iPhone XR.

Για το iPhone XR που η τιμή πώλησης του πλέον είναι τα $599 η Apple αναφέρει πως έχει αυτονομία 25 ωρών ομιλίας, 15 ωρών χρήσης Internet, 16 ωρών αναπαραγωγής βίντεο και 65 ωρών αναπαραγωγής ήχου.

Τα στατιστικά αυτά στα νέα iPhones πλέον είναι τελείως διαφορετικά και εντυπωσιακά.

Για το iPhone 11 που είναι ο διάδοχος του iPhone XR η Apple αναφέρει πως μπορεί να δώσει μέχρι 17 ώρες αναπαραγωγής βίντεο και 65 ώρες αναπαραγωγής ήχου.

iPhone ModelΑναπαραγωγή Βίντεο
iPhone XR16 ώρες
iPhone 1117 ώρες
iPhone 11 Pro18 ώρες
iPhone 11 Pro Max20 ώρες

Το στατιστικό της αναπαραγωγής βίντεο είναι βασισμένο στο να βλέπει κάποιος ένα streaming video συνδεμένος σε ένα WiFi δίκτυο.

Για το 5.8 ιντσών iPhone 11 Pro ο χρόνος αναπαραγωγής βίντεο είναι οι 18 ώρες. Αυτό σημαίνει μια επιπλέον ώρα από το iPhone XR και σηματοδοτεί σημαντική αναβάθμιση από το iPhone XS.

Για το iPhone 11 Pro Max η αναπαραγωγή βίντεο φτάνει πλέον τις 20 ώρες με την αναπαραγωγή ήχου να φτάνει τις 80 ώρες. Αυτό συνεπάγεται 5 ώρες καλύτερη αυτονομία από το iPhone XS Max.