Τα πρώτα reviews του iPhone 11 είναι εδώ [Videos]

0
489

Τα νέα iPhone 11 Pro σίγουρα έχουν τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους εξαιτίας και του νέου συστήματος τριών φακών στο πίσω μέρος. Πάρα αυτά το iPhone 11 είναι η συσκευή εκείνοι που οι περισσότεροι reviewers τονίζουν πως πρέπει να αγοράσετε. To iPhone 11 έχει τις περισσότερες βελτιώσεις των iPhone 11 Pro αλλά σε μια πολύ πιο προσιτή κοστολόγηση.

Η βασική αναβάθμιση του iPhone 11 είναι η προσθήκη στο πίσω μέρος ενός δεύτερου ultra wide φακού.

Το TechRadar αναφέρει ότι το iPhone πλέον ξεπερνάει τον ανταγωνισμό σε πολλά σενάρια όπου υπάρχει χαμηλός φωτισμός αναφέροντας το πόσο καλό είναι το Night Mode στο iPhone 11.

H Apple συνεχίζει όμως να εντυπωσιάζει και στον τομέα του βίντεο. Τόσο το iPhone 11 όσο και τα iPhone 11 Pro μπορούν να κάνουν λήψεις 4K στα 60FPS με δυναμικό εύρος ενώ η εμπρόσθια κάμερα μπορεί να κάνει λήψη και αυτή 4K στα 60FPS. Το The Verge αναφέρει πως η Apple έχει καλιμπράρει του φακούς τέλεια έτσι ώστε η εναλλαγή μεταξύ τους να γίνεται απίστευτα ομαλά.

Αρκετοί ήταν και εκείνοι οι reviewers όπως το Pocket-lint που στάθηκαν στην βελτιώσεις του iPhone 11 και στις Portait λήψεις.

Το μεγαλύτερο παράπονο που είχαν για το iPhone 11 όλοι όμως οι reviewers έχει να κάνει με την απόφαση της Apple να μην βάλει σε αυτή την συσκευή των 18W γρήγορο φορτιστή και έτσι στην συσκευασία να βρίσκεται ο τυπικός 5W φορτιστής.