189607

Ακόμη ένα σασί της υποτιθέμενης πλάτης του iPhone 6 διέρρευσε σήμερα αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο το Apple logo στο πίσω μέρος να γίνει φωτεινό για την χρησιμοποίηση του ως ένα σύστημα ειδοποιήσεων.

Το uSwitch Tech αναφέρει λοιπόν σήμερα πως η εν λόγω φωτογραφίες είναι από ένα ‘market-ready’ σασί το οποίο έφτασε στα χέρια τους με την βοήθεια του γνωστού πλέον Αυστραλού Sonny Dickson που είναι αυθεντία σε διαρροές προϊόντων της Apple.

189610

Παλαιότερες εκδοχές της πλάτης που είχαν διαρρεύσει μέχρι σήμερα έδειχναν πως το λογότυπο της Apple ήταν ανάγλυφο στο εξωτερικό της συσκευής. Σε αυτές όμως τις φωτογραφίες παρουσιάζεται να είναι μέρος ενός πλαστικού πάνελ που εισάγεται εσωτερικά μέσω μιας εσοχής.

Tellingly, the plastic part looks to have been made thin enough that light can easily shine through to alert you to updates and other important messages. The rear panel in the snaps is also notable for featuring a much slicker, shinier finish than earlier prototype versions, which looked far too rough around the edges to be allowed through Apple’s manufacturing partners’ factory gates and onto shop shelves.

Αν και πολλοί είναι οι χρήστες που θα θέλανε οι παραπάνω φήμη να γίνει πραγματικότητα και το λογότυπο να φωτίζει ως μέρος των ειδοποιήσεων του iPhone υπάρχει πάντα η πιθανότητα αυτή η αλλαγή να οφείλετε σε μια προσπάθεια της Apple να βελτιώσει τα ράδιο σήματα της συσκευής για καλύτερη κάλυψη του σήματος της.

Σχολιασμός στο φόρουμ