18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Πως να χρησιμοποιήσετε το Bedtime χαρακτηριστικό του iOS 10

    screen-shot-2016-09-14-at-23-34-26

    Έχετε πρόβλημα στο να ακολουθήσετε ένα σωστά πρόγραμμα ύπνου; Το iOS 10 Bedtime χαρακτηριστικό μπορεί να σας βοηθήσει πάνω σε αυτό το κομμάτι.

    Η νέα αυτή λειτουργία έχει προστεθεί πλέον στην εφαρμογή του Ρολογιού και είναι εκεί για να σας βοηθήσει στο να πάτε για ύπνο αλλά και στο να ξυπνήσετε.

    Το Bedtime σας επιτρέπει να ορίσετε την επιθυμητή ώρα που θέλετε να ξυπνήσετε καθώς και να σας υπενθυμίσει πως έχει φτάσει η ώρα για να πάτε για ύπνο.

    Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως στην σύγχρονη εποχή οι περισσότεροι από εμάς έχουν πολύ άσχημα προγράμματα ύπνου κάτι που έχει άμεση επίπτωση στην υγεία μας αλλά και στις αποδόσεις μας κατά την διάρκεια της ημέρας.

    Αυτό λοιπόν το νέο χαρακτηριστικό ίσως σας βοηθήσει.

    Ενεργοποιήστε το Bedtime

    clock-ios10-bedtime-screens-1 clock-ios10-bedtime-screens-2 clock-ios10-bedtime-screens-3

    Eν συνεχεία μπορείτε να παραμετροποιήσετε τις ώρες αφύπνισης και ύπνου όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω:

    clock-ios10-bedtime-screens-4_0

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles