14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της Facebook τονίζει πως ο Mark Zuckerberg θα πρέπει να αποχωρήσει από την θέση του CEO

    H Facebook αντιμετωπίζει κριτική από ακόμη ένα πρώην υψηλόβαθμο στέλεχο της. Όπως αναφέρει σήμερα το CNBC, ο πρώην Facebook security chief Alex Stamos δεν θεωρεί καλό το γεγονός πως ο Mark Zuckerberg έχει τόσο δύναμη στην εταιρεία.

    Ο Stamos υποστήριξε πως με την πάροδο των χρόνων ο Zuckerberg έχει συγκεντρώσει υπερβολικά πολύ δύναμη ως CEO της Facebook. Τόνισε μάλιστα πως αν ήταν στην θέση του τότε θα προχωρούσε σε πρόσληψη ενός νέου CEO για την εταιρεία.

    Ο Zuckerberg έχει επίσης την θέση του Chief Product Officer στην εταιρεία μετά την αποχώρηση του Chris Cox νωρίτερα φέτος. O Stamos πιστεύει πως το πάθος το πραγματικό του Zuckerberg είναι τα προϊόντα και έτσι θα πρέπει να εστιάσει σε αυτό το κομμάτι και να παραχωρήσει την θέση του CEO σε κάποιο νέο άτομο.

    Σύμφωνα με τον ίδιο ο πρόεδρος της Microsoft Brad Smith θα αποτελούσε έναν ιδανικό υποψήφιο για την θέση του CEO στην Facebook.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles