20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Προγραμματιστής δημιουργεί Apple Watch App για τον έλεγχο του Τesla αυτοκινήτου

     

    Screen Shot 2015-05-02 at 10.47.32 AM

    Ο προγραμματιστής Allan Wong ανέβασε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο στο YouTube σήμερα, δείχνοντας την νέα Apple Watch εφαρμογή του Remote S.

    Μέσω αυτής της εφαρμογής μπορεί να ελέγχει μια σειρά από χαρακτηριστικά του Tesla Model S αυτοκινήτου του όπως το να ανοίγει την θύρα φόρτισης του και να αυξομειώνει την θερμοκρασία της καμπίνας.

    Αν και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla είναι ακόμη πολύ ακριβά και όχι συνηθισμένα πάρα αυτά το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μιας και για πρώτη φορά έχουμε μια παρουσίαση του ελέγχου που μπορεί μέσω μιας εφαρμογής να προσφέρει το Apple Watch στον χρήστη του.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles