Περισσότερες ενδείξεις για την έλλειψη οθόνης από ζαφείρι στο iPhone 6

0
384

sapphire-640x422

Αν και οι περισσότερες φήμες σχετικά με το iPhone 6 φέρετε πλέον να έχουν κοινούς παρονομαστές, ένα πράγμα το οποίο ακόμη παραμένει αβέβαιο είναι για το αν τελικά η Apple θα έχει σαν χαρακτηριστικό στο επερχόμενο iPhone της μια οθόνη από ζαφείρι.

Η τελευταία αναφορά που μας έρχεται από την LEDinside, αναφέρει πως το 4.7 ιντσών iPhone 6 δεν θα έχει μια τέτοιο οθόνη μιας και η παραγωγή τέτοιου κρυστάλλου ήταν μειωμένη για αυτό τον χρόνο.

Όπως και ο προκάτοχος του το iPhone 6 αναμένεται να χρησιμοποιήσει το ζαφείρι σε ευαίσθητα σημεία της συσκευή όπως στον φακό της οπίσθιας κάμερας και στον Touch ID αισθητήρα αλλά σε ότι αναφορά την οθόνη τα πράγματα φαίνονται ιδιαίτερα δυσοίωνα τουλάχιστον για αυτό το μοντέλο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το άρθρο, αν η Apple επρόκειτο να παρουσιάσει ένα iPhone με οθόνη από ζαφείρι οι κατασκευαστές του θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει να αποστέλλουν τέτοιες οθόνες από τον Ιουνίου έτσι ώστε οι συσκευές να είναι έτοιμες τον Σεπτέμβριο. Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει γίνει.

Η έκθεση βέβαια κάνει λόγο πως ίσως η Apple παρουσιάσει κάποια iPhone 6 με μια οθόνη από ζαφείρι αλλά σε πολύ περιορισμένο αριθμό. Σε αυτό το σημείο δεν δίνονται περισσότερες εξηγήσεις για το πως η Apple θα κάνει κάτι τέτοιο. Μια εξήγηση και συνδυάζοντας μια άλλη φήμη είναι πως η εταιρεία θα παρουσιάσει τέτοιες οθόνες στο 5.5 ιντσών μοντέλο της μόνο το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο όχι παράλληλα με το 4.7 ιντσών αλλά κάποια στιγμή αργότερα.

Τέλος αβέβαιο κρίνεται εξίσου και το γεγονός για το αν το επερχόμενο iWatch θα έχει μια οθόνη από ζαφείρι. Το γεγονός πως η οθόνη του θα πρέπει να έχει μια καμπύλη κάνει την κατασκευή της από ζαφείρι ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική.

Σχολιασμός στο φόρουμ