Περισσότερες αποδείξεις για λανσάρισμα του iPhone 6 τον Σεπτέμβριο

0
290

iPhone-6-Martin-Hajek-010

Οι περισσότερες φήμες μέχρι στιγμής δείχνουν πως η Apple θα παρουσιάσει το νέο/νεα iPhones της προς το τέλος του χρόνου. Η προδιάθεση αυτή ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2011 που είχαμε την παρουσίαση του iPhone 4S και σήμερα η Apple έκοψε όλες τις άδειες των υπαλλήλων της από τις 15-28 Σεπτεμβρίου στα Γερμανικά Apple Stores.

O Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που συνήθως η Apple αρέσκεται στο λανσάρισμα νέων iPhones με τα iPads να ακολουθούν συνήθως ένα μήνα μετά.

Η διαφορά είναι πως αυτή την φορά η Apple μπλοκάρει τις διακοπές των υπάλληλων της 4 μήνες πριν σε αντίθεση με μερικές εβδομάδες που συνηθίζει πριν το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος.

Το γερμανικό blog iFun.de μετέδωσε την παραπάνω είδηση βασιζόμενο σε ανώνυμη πηγή τονίζοντας βέβαια πως η πληροφορία είχε ελάχιστες πιθανότητες να μην είναι έγκυρη. Μάλιστα αν επαληθευτεί τότε θα έχουμε μια επανάληψη του λανσαρίσματος του iPhone 5S/5C.

Για αυτή την σημερινή είδηση λοιπόν έχουμε να πούμε πως αν και δεν μπορεί να επιβεβαιώσει με σιγουριά το λανσάρισμα των iPhone 6 τον Σεπτέμβριο σίγουρα ανήκει στις περιπτώσεις του όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

8910-318-140409-Roadmap-l

Το παράδειγμα των Γερμανικών Apple Stores θα πρέπει να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα ανά τον κόσμο αν όντως πρόκειται για την κυκλοφορία μια συσκευής.

Οι τελευταίες φήμες θέλουν την Apple να λανσάρει ένα 4.7 ιντσών iPhone 6 τον Σεπτέμβριο και το μεγαλύτερο μοντέλο των 5.5 ιντσών να καθυστερεί για το τέλος του 2014 ή τις αρχές του 2015 εξαιτίας προβλημάτων στην παραγωγή.

Να τονίσουμε βέβαια πως η 5.5 ιντσών συσκευή της Apple ίσως να μην είναι καν ένα iPhone αλλά θα μπορούσε να είναι και ένα επόμενης γενιάς iPod Touch το οποίο θα επικεντρωθεί στο gaming.

Σχολιασμός στο φόρουμ