13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ο Tim Cook στον πλευρό των πληγέντων της Yunnan δίνοντας πάνω από $1.6 εκατομμύρια

    cook

    Με ένα email στους εργαζομένους της Apple ο CEO της Tim Cook εξέφρασε χθες την αμέριστη συμπαράσταση του στους ανθρώπους της Yunnan στην Κίνα που προσπαθούν αν αναδιοργανωθούν μετά τον ισχυρό σεισμό που δέχτηκε η περιοχή. Ο σεισμός στοίχισε την ζωή σε 589 ανθρώπους ενώ δημιουργήσει πάνω από 200,000 άστεγους.

    Συγκεκριμένα ο Tim έγραψε:

    [box type=”shadow” ]

    “Ομάδα,

    Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στου ανθρώπους της περιοχής Yunnan στην Κίνα οι οποίοι δέχτηκαν ένα καταστροφικό χτύπημα του εγκέλαδου της τάξης των 6.5 ρίχτερ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Σχεδόν 600 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους πάνω από 2400 τραυματίστηκαν στην μεγαλύτερη καταστροφή για την περιοχή τα τελευταία 100 χρόνια. Σωστικά συνεργεία ελευθέρωσαν πάνω από 230,000 άτομα που τώρα είναι άστεγα. Η Apple είναι εδώ για να βοηθήσει. Θα δώσουμε μια χρηματική βοήθεια για την υποστήριξη της δουλειάς των Mercy Corps και CFPA (China Foundation for Poverty Alleviation) έτσι ώστε να πάρουν περισσότερες προμήθειες και να προσφέρουν σε όσους χτυπήθηκαν από τον εγκέλαδο. Η καταστροφή αυτή είναι στο μυαλό πολλών από εμάς. Η Apple έχει πάνω από 6500 εργαζομένους στην Κίνα καθώς και πολλούς περισσότερους στα εργοστάσια της παραγωγικής μας αλυσίδας. Η σκέψη μας και η συμπαράσταση μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειες τους.

    Tim”

    [/box]

    Συνολικά η Apple θα προσφέρει σε πρώτη φάση 10 εκατομμύρια Yuan, που μεταφράζεται σε πάνω από $1.6 εκατομμύρια.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles