17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Οι δημιουργοί του Halide μας παρουσιάζουν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της νέας κάμερας των iPhone 11 / Pro

    Η Apple αφιέρωσε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πρόσφατου event της για να μας παρουσιάσει τα νέα χαρακτηριστικά και τις βελτιώσεις της κάμερας στις νέες της συσκευές. Σήμερα ο Sebastiaan de With, συνιδρυτής της δημοφιλής iOS εφαρμογής Halide, αναλύει όλα τα χαρακτηριστικά αυτής και τα συγκρίνει με αυτά που συναντούμε στην σειρά iPhone XS.

    Ξεκινάμε λοιπόν αρχικά από τον βασικό wide angle φακό στο πίσω μέρος. Στο πίνακα παρακάτω οι διαφορές είναι εμφανείς με την πρώτη ματιά. Έχουμε λοιπόν βελτίωση στην μικρότερη δυνατή έκθεση καθώς και βελτίωση στο μέγιστο ISO με το μικρότερο ISO να είναι και αυτός ελαφρώς ανεβασμένο.

    Στην συνέχεια έχουν το telephoto φακό. Τα iPhone 11 και iPhone 11 Pro προσφέρουν καλύτερη μέγιστη έκθεση με μεγαλύτερο μέγιστο ISO. Επίσης έχουμε ένα f/2.0 aperture σύγκριση με το f/2.4 στα iPhone XS.

    Σε ότι αφορά τον ultra wide φακό εδώ έχουμε την είσοδο του για πρώτη φορά σε ένα iPhone και έτσι δεν υπάρχει σύγκριση με την σειρά XS. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά όμως για το iPhone 11 Pro είναι:

    Σε ότι αφορά την εμπρόσθια κάμερα τα νέα iPhone 11 / Pro έχουν αλλαγές σε 4 από τα 7 τεχνικά χαρακτηριστικά όπως αναφέρει το Halide.

    Οι δημιουργοί του Halide αναφέρουν πως αυτά είναι μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά και πως περισσότερες βελτιώσεις σίγουρα θα έρθουν και με επερχόμενες αναβαθμίσεις στο λογισμικό της Apple.

    “Είναι πραγματικά απίστευτο πως ακόμη και με τα σημερινά reviews των νέων iPhone συσκευών που εκθειάζουν την κάμερα πως η Apple ανέφερε πως υπάρχει ακόμη χώρος για βελτιώσεις που θα έρθουν στο λογισμικό για αυτόν τον σκοπό. Μας έχουν αναφέρει πως το Deep Fusion χαρακτηριστικό είναι ένα πολύ μεγάλο άλμα στην κατηγορία αυτή. Με την επεξεργασία που γίνεται, τις αλλαγές στο Smart HDR, το αυτοματοποιημένο Night Mode και άλλα τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά λένε μόνο ένας μέρος της ιστορίας των δυνατοτήτων της κάμερας στις νέες iPhone συσκευές.”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles