17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    [Οδηγός] Πως να εγκαταστήσετε το Kodi στο Apple TV 4

    Kodi-Apple-TV-1024x570

    Έχει περάσει καιρός αλλά πλέον μπορείτε να εγκαταστήσετε το Kodi στο tvOS. Να τονίσουμε πως αυτός είναι ένας πολύ βασικός οδηγός για μια pre alpha έκδοση του λογισμικού. Αυτό σημαίνει πως δουλευεί αλλά δεν είναι σε καμιά περίπτωση ολοκληρωμένο.

    Σημειώση: Δείτε το παρακάτω βίντεο παρακάτω πριν ξεκινήσετε να δοκιμάσετε το οτιδήποτε. Επίσης θα πρέπει να έχει έναν δωρεάν Apple developer λογαριασμό πηγαίνοντας στο Apple Developer Member Center και κάνοντας log in με το Apple ID σας – Η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ εύκολή. Τέλος θα πρέπει να έχετε και ένα USB Type-C καλώδιο.

    Βήμα 1: Κάντε λήψη του Kodi.deb αρχείου, το iOS App Signer, (αποθηκεύστε και τα δύο στο Desktop σας και κάντε unzip το iOS App Signer) Βεβαιωθήτε επίσης πως έχετε εγκατεστημένο το Xcode 7.

    Βήμα 2: Συνδέστε το Apple TV με το Mac σας χρησιμοποιώντας ένα USB Type-C καλώδιο.

    Βήμα 3: Εκκινείτε το Xcode → κάντε κλικ στο Create a new Xcode Project → επιλέξτε Application κάτω από το tvOS → Single View Application, και τέλος κάντε κλικ στο Next.

    Βήμα 4: Στο πεδίο Product name, τοποθετήστε ένα μοναδικό όνομα όπως το KodiAppleTVforYourNameHere και εν συνεχεία κάντε κλικ στο Next → Create

    Βήμα 5: Κάτω από το Team drop down box, επιλέξτε την προσωπική σας ομάδα και κάντε κλικ στο Fix Issue κουμπί – Όπως αναφέραμε θα πρέπει να έχει έναν δωρεάν Developer λογαριασμό.

    Βήμα 6: Βεβαιωθείτε ότι το Apple TV είναι επιλεγμένο στο destination menu στο κέντρο της οθόνης. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κλικ στο Product → Destination, και να επιλέξετε το Apple TV.

    Βήμα 7: Κάντε Minimize Xcode και ανοίξτε το iOS App Signer.

    Βήμα 8: Κάντε κλικ στο Browse στο iOS App Signer και επιλέξτε το Kodi.deb από το desktop.

    Βήμα 9: Επιλέξτε το Apple ID σας στο iOS App Signer’s Signing Certificate box.

    Βήμα 10: Επιλέξτε το Project name/bundle identifier που δημιουργήσατε στο Xcode στο iOS App Signer’s Provisioning Profile box.

    Βήμα 11: Κάντε κλικ στο Start  στην κάτω γωνία του  iOS App Signer, και θα ξεκινήσει η δημιουργία του .IPA αρχείου για το Kodi που θα αποθηκευτεί στο desktop.

    Βήμα 12: Ανοίξτε το Xcode → Window → Devices και επιλέξτε το Apple TV

    Βήμα 13: Κάντε κλικ στο ‘+’ σύμβολο και επιλέξτε το .IPA αρχείο από το desktop σας και κάντε κλικ στο Open. Το θα εγκατασταθεί στο Apple TV σας

    Βήμα 14: Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση η Kodi εφαρμογή θα εμφανιστεί στην Home Screen του Apple TV σας

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles