[Οδηγίες] Πως να κάνετε jailbreak στην iOS 8.4 με το TaiG 2.2.0

0
288

Jailbreak-iOS-8.4-taiG2.2.0-1024x768

Το jailbreak εργαλείο TaiG 2.2.0 έγινε σήμερα διαθέσιμο με υποστήριξη του iOS 8.4. Όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις του εργαλείου έτσι και αυτή είναι για Windows μηχανήματα και έτσι θα χρειαστείτε ένα PC ή μπορείτε να το κάνετε από το Mac σας μέσω virtual Machine.

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά οδηγίες καθώς και έναν βίντεο οδηγό έτσι ώστε να κάνετε jailbreak το Phone, iPad, ή iPod touch.

Σημείωση: Θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του iTunes εγκατεστημένη. Επίσης απενεργοποιήστε από την συσκευή σας το Find My iPhone, passcode lock, και τις υπηρεσίας τοποθεσίας πριν ξεκινήσετε. Τοποθετήστε επίσης την συσκευή σε Airplane mode ενώ τέλος για αποφυγή οποιουδήποτε bug καλό θα ήταν να έχετε και μια φρέσκια έκδοση του iOS εγκατεστημένη στην συσκευή σας.

Σε κάθε περίπτωση η παρακάτω διαδικασία είναι πολύ εύκολη αλλά προχωρήστε με δική σας ευθύνη.

Βήμα 1: Κάντε λήψη του TaiG 2.2.0  αποθηκεύστε το και κάντε το εξαγωγή στο desktop σας

Βήμα 2: Συνδέστε την συσκευή σας που έχει εγκατεστημένη την iOS 8.4 έκδοση στον υπολογιστή σας και βεβαιωθείτε πως την αναγνωρίζει το iTunes.

Βήμα 3: Εκκινείτε το TaiG 2.2.0

Βήμα 4: Κάντε Uncheck το 3K assistant checkbox

Βήμα 5: Κάντε κλικ στο Start και ξεκινήστε την διαδικασία του jailbreak

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκινείτε το Cydia για να ξεκινήσει το initialization των πακέτων. Το ευχάριστο επίσης είναι πως σε αυτή την έκδοση το  Cydia Substrate είναι πλήρως συμβατό και δουλεύει άψογα – κάποια tweak σίγουρα θα χρειαστεί να αναβαθμιστούν όμως πριν ξεκινήσετε να τα χρησιμοποιείτε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δείτε και το βίντεο παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ