19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Νέες φωτογραφίες των iPhone 7/Plus έκαναν την εμφάνιση τους

    iPhone-7-backside-teaser-leak-001

    Μια σειρά από φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα δείχνοντας μας υποτιθέμενα τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus σε χρυσό χρωματισμό.

    Σύμφωνα με το site Topp Ten που προώθησε αυτές τις φωτογραφίες οι συσκευές θα έρθουν σε έναν Deep Blue χρωματισμό που θα αντικαταστήσει το σημερινό Space Grey. Επίσης θα έχουμε τους ήδη υπάρχον Rose Gold, Gold και Silver συνδυασμούς.

    iPhone-7-backside-leak-001

    Υπάρχει μια πιθανότητα οι φωτογραφίες να είναι από iPhone 7 dummies που είναι ήδη διαθέσιμα σε sites όπως το AliExpress.

    Οι φωτογραφίες πάντως επιβεβαιώνουν τις μέχρι στιγμής φήμες για τα iPhone 7 με έλλειψη της θύρας ακουστικών, ανασχεδιασμό στις γραμμές κεραίας στο πίσω μέρος και ένα σύστημα διπλών φακών για το iPhone 7 Plus.

    iPhone-7-backside-leak-002

    Αυτό που δεν μπορούμε να διακρίνουμε στις φωτογραφίες είναι αν το Home Button είναι μηχανικό όπως και στα προηγούμενα iPhones ή έχει γίνει ψηφιακό πλέον με force touch αισθητήρες και haptic τεχνολογία.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles