22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Νέα iPhone 12 renders παρουσιάζουν μια συσκευή με 4 κάμερες και μικρότερο notch και πιο αυστηρές γραμμές σχεδίασης

    Έχουμε δει ήδη ένα σετ από iPhone 12 renders με έναν σχεδιασμό όμως χωρίς notch κάτι που μάλλον δύσκολα θα εφαρμοστεί από την Apple την επόμενη χρονιά και στα επερχόμενα iPhone μοντέλα.

    Σήμερα έχουμε ένα νέο iPhone 12 concept που μας δίνει μια πιο ρεαλιστική εικόνα για το πως μπορεί να μοιάζει η επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple με βάση και τα όσα έχει αναφέρει ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo…

    Το PhoneArena δημιούργησε αυτά τα renders που παρουσιάζουν μια συσκευή που έχει δανειστεί στοιχεία από την σχεδιαστική υπογραφή των iPhone 4/5/SE με την Apple να ενσωματώνει και τις αυστηρές γραμμές των νέων iPad Pro.

    Αν και ένα χωρίς notch και πλαίσια iPhone ήταν ο διακαής πόθος του πρώην ηγέτη του σχεδιασμού της Apple Jony Ive σίγουρα έχουμε καιρό μπροστά μας μέχρι να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πολλές όμως αναφορές που θέλουν την Apple να μειώνει το μέγεθος του notch στο επερχόμενο iPhone.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles