17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Μερικοί χρήστες αναφέρουν πως το Apple Watch Series 5 με δυσκολία δίνει αυτονομία μιας μέρας

    Δεν είναι λίγοι οι πρώτοι κάτοχοι των νέων Apple Watch της Apple που παραπονιούνται πως η νέα wearable έκδοση αυτή με δυσκολία βγάζει την ημέρα χωρίς να χρειαστεί φόρτιση.

    Η Apple έχει αναφέρει πως το Apple Watch Series 5 εισάγει την νέα always on λειτουργία έτσι ώστε να μην χρειάζεται η τυπική κίνηση του καρπού για να ανάψει η οθόνη ενώ παράλληλα είχε τονίσει πως η αυτονομία παραμένει η ίδια με αυτή που είχαμε στα Apple Watch Series 4 μοντέλα.

    Αρκετοί χρήστες όμως αναφέρουν πως αν και δεν άλλαξαν την καθημερινή τους ρουτίνα παρατήρησαν πως η αυτονομία είναι χαμηλότερη από την αντίστοιχη που είχαν με το Apple Watch Series 4.

    To πρώτο Apple Watch και κατόπιν τα Series 2, Series 3 και Series 4 υπό κανονική χρήση έδιναν επιβεβαιωμένα αυτονομία μιας ημέρας και χρειαζόντουσαν φόρτιση κατά το βράδυ συνήθως. Με τα Series 3 και Series 4 και από προσωπική εμπειρία είχαμε καταφέρει και μεγαλύτερη αυτονομία.

    Κάποιοι χρήστες των Apple Watch Series 5 ανέφεραν πως τα προβλήματα με την αυτονομία διορθώθηκαν μετά από μια εβδομάδα χρήσης ενώ άλλοι αναγκάστηκαν να απενεργοποιήσουν την always on λειτουργία ή ακόμη και να επιστρέψουν πίσω στην Apple το Apple Watch τους.

    Παραμένει να δούμε λοιπόν σε αυτή την φάση αν η Apple αναγνωρίσει το πρόβλημα αυτό διορθώνοντας το με μια νέα αναβάθμιση του λογισμικού ή αν τα περιστατικά αυτά έχουν να κάνουν με κάποια προβληματική παρτίδα μπαταρίας.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles