19.9 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Θα σταματήσει η πτώση του iPad το 2015;

    20141028_ipad-air2_0148-640x426

    H Apple έκανε μερικά φανταστικά πράγματα μέσα στο 2014 και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την αύξηση των πωλήσεων της. Το μόνο μελανό σημείο που φάνηκε να προβληματίζει ήταν οι πωλήσεις του iPad. Ο ίδιος ο Tim Cook προς τα έξω φάνηκε να μην ανησυχεί αναφέροντας πως η πτώση των πωλήσεων ήταν μόνο προσωρινές και ένα μικρό βουναλάκι βασισμένος στο γεγονός πως σαν συσκευή οι χρήστες το αναβαθμίζουν με τους ίδιους ρυθμούς που κάνουν και με ένα laptop.

    “Επειδή είμαστε σε αυτή αγορά μόλις για 4 χρόνια δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια τον κύκλο ζωής ενός iPad στα χέρια ενός χρήστη” είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Tim Cook.

    Ποιο θα είναι το μέλλον των πωλήσεων του iPad λοιπόν μέσα στο 2015;

    Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι καθόλου ξεκάθαρη.

    Σύμφωνα με την ανάλυση της αγοράς από την γνωστή εταιρεία ABI Research η ανάπτυξη στις πωλήσεις των tablet θα συνεχίσει για τα επόμενα 5 χρόνια με τους πρώτους υπολογισμούς να μιλάνε για 290 εκατομμύρια συσκευές το 2019.

    Αυτά όμως θα είναι iPads, Android tablets ή κάτι άλλο;  Οι αναλυτές δεν είναι σίγουροι για αυτό. Πιστεύουν πως το iPad θα βρεθεί στα χέρια 68 εκατομμυρίων χρηστών το 2015 σε σχέση με τα 74 εκατομμύρια που είχαμε το 2014.

    Η εταιρεία όμως πιστεύει πως είναι στο χέρι της Apple να αλλάξει την εικόνα των πωλήσεων του iPad για το 2015 ίσως με την κυκλοφορία μιας νέας διαφορετικής συσκευής με το 12 ιντσών iPad Pro να έχει τον πρώτο λόγο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles