11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Ubisoft μηνύει Apple και Google για την πώληση τίτλου παιχνιδιού που καταπατάει τα πνευματικά της δικαιώματα

    Η εταιρεία και στούντιο παραγωγής βίντεο παιχνιδιών Ubisoft έκανε μήνυση τόσο στην Apple όσο και στην Google, διότι πουλούν ένα τίτλο παιχνιδιού που είναι πιστό αντίγραφο του “Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege.”

    Η Ubisoft αναφέρει πως αυτό είναι μια μεγάλη καταπάτηση των πνευματικών της δικαιωμάτων μιας και ο τίτλος που αποτελεί πιστό αντίγραφο πωλείτε κανονικά τόσο στο App Store όσο και στο Play Store.

    To παιχνίδι που δημιούργησε αυτό το θέμα ακούει στο όνομα “Area F2,” και πίσω από αυτό βρίσκεται η εταιρεία Ejoy που ανήκει στην Alibaba. Η Alibaba προχώρησε στην εξαγορά της Ejoy το 2017 έτσι ώστε να μπει και στον χώρο του mobile και online gaming.

    H Alibaba έκανε promote τον τίτλο αυτό πέρυσι και τον περασμένο μήνα ο τίτλος έγινε διαθέσιμος για iPhone, iPad και Android συσκευές.

    “Area F2,” created by Alibaba Group Holdings Ltd.’s Ejoy.com, is a “near carbon copy” of Rainbow Six: Siege, and that can’t be “seriously be disputed,” Ubisoft said in a complaint filed Friday in federal court in Los Angeles.

    “R6S is among the most popular competitive multiplayer games in the world, and is among Ubisoft’s most valuable intellectual properties, the French company said. “Virtually every aspect of AF2 is copied from R6S, from the operator selection screen to the final scoring screen, and everything in between.”

    Η Ubisoft τέλος αναφέρει πως είχε προειδοποιήσει τόσο την Apple όσο και την Google για αυτή την καταπάτηση των πνευματικών της δικαιωμάτων αλλά και οι δύο εταιρείες αρνήθηκαν να αφαιρέσουν το Area F2 από τα online καταστήματα τους.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles