19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Paramount είπε όχι σε Netflix και Apple TV+ για το Top Gun 2

    Καθώς η πανδημία δεν εξελίσσεται -και δεν θα εξελιχθεί- όσο άμεσα θα θέλαμε προς το απελευθερωτικότερο, η βιομηχανία του Χόλιγουντ έχει να αντιμετωπίσει ένα βουνό από τίτλους που δεν ξέρει…τι να τους κάνει. Οι αναβολές θα είναι και φέτος μέσα στο πρόγραμμα, και οι περισσότερες ταινίες που έσπευσαν στο 2021 να σωθούν ή θα αναβληθούν εκ νέου ή θα πέσουν στην καταβόθρα του streaming και θα γίνουν σε 5-10 μέρες εικονίδια ανάμεσα σε εικονίδια.

    Πράγμα που, ευφορείτε, δεν θα συμβεί με κάποιους τίτλους, τους επιλεγόμενους ως…Untouchables στην διεθνή ειδική ειδησεογραφία. Τίτλους δηλαδή που «ο κόσμος να χαλάσει» (αν χαλάσει κι άλλο βέβαια δεν θα βρίσκουμε υπόστεγο να ξαποστάσουμε) δεν θα προδώσουν την αίθουσα. Όχι τυχαία πίσω από τους τίτλους αυτούς υπάρχουν τα τελευταία μεγαθήρια, δηλαδή ο Στίβεν Σπίλμπεργκ («West Side Story»), ο Τζέιμς Κάμερον («Avatar 2») και, βέβαια, ο Τομ Κρουζ τόσο με το «Maverick» όσο και το 7ο «Mission Impossible».

    Η Paramount, που παρότι στενεμένη οικονομικά και με ήδη έτοιμα τα σχέδια του Paramount+ (4 Μαρτίου το άνοιγμα) σέβεται τον σταρ-θρύλο και την προσήλωσή του στην θεατρική εμπειρία, μετά από περασμένους κλυδωνισμούς στην δεκαετία των ’00ς, κατανοεί ότι τα projects του Κρουζ στην εταιρεία είναι το στέμμα της.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Wall Street Journal, λέγεται ότι τόσο το Netflix όσο και το Apple TV+ ενδιαφέρθηκαν για το ενδεχόμενο εξαγοράς της ταινίας και εάν η Paramount έχει τέτοιες προθέσεις. Οι πηγές όμως κάνουν λόγο πως οι ιθύνοντες του στούντιο έδειξαν την πόρτα της εξόδου στους streaming κολοσσούς καθώς γνωρίζουν τον κόσμο και τα χρήματα που μπορεί να αποφέρει το “Top Gun: Maverick” και το όνομα του Tom Cruise στο box office. 

    Πηγή

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.