14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο SVP Dan Riccio μεταφέρεται σε ένα αινιγματικό ‘new project,’ με τον John Ternus να αναλαμβάνει την hardware ομάδα της Apple

    H Apple ανακοίνωσε πως ο hardware executive Dan Ricciο θα μεταφερθεί σε ένα νέο ρόλο όπου και εκεί θα δίνει αναφορά απευθείας στον Tim Cook. Ο νέος του ρόλος είναι άκρως αινιγματικός με την περιγραφή του να είναι όσο πιο γενική γίνεται. Η Apple αναφέρει πως στο νέο του ρόλο θα εστιάσει σε ένα νέο project της Apple και πως ο τίτλος πλέον θα είναι vice president of engineering στην εταιρεία.

    Αυτό το νέο project μπορεί να είναι από το Apple Car μέχρι τα επίσης φημολογούμενα Apple Glasses.

    O John Ternus θα αναλάβει τον προηγούμενο ρόλο του Riccio και τον έχουμε δει τα τελευταία χρόνια αρκετά μιας και έχει κάνει την εμφάνιση του σε πολλαπλές παρουσιάσεις της Apple.

    John Ternus

    Οι φήμες για το Apple Car και τα Apple Glasses έχουν φουντώσει τον τελευταίο καιρό. Είναι πιθανόν λοιπόν αυτές οι εσωτερικές αλλαγές στην ηγεσία των ομάδων της Apple να έχει να κάνει με αυτό. O Riccio θεωρείτε πλέον βετεράνος στην Apple και έχει δουλέψει σε πάρα πολλά προϊόντα της.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.