20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η OnePlus φέρνει για πρώτη φορά έναν ανταγωνιστή του Apple Watch με 2 εβδομάδες αυτονομία και τιμή στα $159

    Η OnePlus παρουσίασε σήμερα το πρώτο της smartwatch με αυτό να δανείζεται αρκετά στοιχεία του Apple Watch. Αν και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη μιας και άλλοι το έχουν ήδη κάνει πάρα αυτά το OnePlus Watch διαφέρει ως προς τον κυκλικό σχεδιασμό του, την αυτονομία 2 εβδομάδων καθώς και τα high end χαρακτηριστικά που έρχονται όμως σε μια οικονομική τιμή.

    Σε ότι αφορά τώρα την έμπνευση από το Apple Watch βλέπουμε το OnePlus Watch να έχει sport band που αλλάζει εύκολα, καταγραφή οξυγόνου του αίματος, καταγραφή περισσότερων από 100 τύπων ασκήσεων, πάνω από 50 watch faces, ενσωματωμένο GPS, χαρακτηριστικό άσκησης αναπνοής, καταγραφή καρδιακών παλμών, καταγραφή ύπνου και οθόνη από γυαλί από ζαφείρι.

    Πέρα από τα παραπάνω όμως η OnePlus αναφέρει πως η δική της λύση στην wearable κατηγορία έρχεται με 2 εβδομάδες αυτονομίας ή 1 εβδομάδα έντονης χρήσης και φυσικά είναι πιο οικονομικό από το Apple Watch μιας και η τιμή του είναι τα $159. Επίσης η OnePlus αναφέρει πως το watch μπορεί να δώσει μια εβδομάδα χρήσης με μόλις 20 λεπτά φόρτισης.

    Το OnePlus Watch δεν τρέχει το Wear OS της Google αλλά χρησιμοποιεί ένα δικό του build με παρόμοιο τρόπο που έχουμε δει και στην Fitbit κάτι το οποίο σημαίνει πως θα είναι συμβατό τόσο για Android όσο και για iOS συσκευές. Η συμβατότητα με το iOS θα γίνει διαθέσιμη τον Απρίλιο.

    Η διάθεση του ξεκινάει στις 14 Απριλίου στον midnight black χρωματισμό.

    Εντύπωση πάντως έκανε και το γεγονός πως η OnePlus αποφάσισε να αντιγράψει τον σχεδιασμό του Keynote της Apple.

    Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

    OnePlus Watch lifestyle revealed

    Η OnePlus παρουσίασε το πρώτο συνδεδεμένο wearable για τις παγκόσμιες αγορές, το OnePlus Watch, προσφέροντας διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και δύο εβδομάδες, πολλαπλές δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας και της δραστηριότητας και κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό.

    Ως το πρώτο wearable device της εταιρείας παγκοσμίως, το OnePlus Watch στοχεύει να ενσωματωθεί στην καθημερινή ψηφιακή ζωή των χρηστών OnePlus, προσφέροντας κομψό σχεδιασμό, απρόσκοπτη σύνδεση, έξυπνη παρακολούθηση φυσικής κατάστασης και απίστευτα μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

    Σχεδίαση

    Το OnePlus Watch επιδεικνύει την ίδια αίσθηση δεξιοτεχνίας και ποιότητας κατασκευής με τα smartphone OnePlus. Ο κυκλικός σχεδιασμός παραπέμπτει στην εμφάνιση ενός παραδοσιακού ρολογιού. Η κάσα των 46 mm είναι κατασκευασμένη από ποιοτικό ανοξείδωτο ατσάλι, με 2.5D κυρτό γυαλί στο μπροστινό μέρος, ένα λεπτό αλλά λαμπερό γυαλιστερό CD pattern στην στεφάνη της οθόνης για μια επιπλέον πινελιά φινέτσας.

    OnePlus Watch Cobalt Limited Edition

    Συμπληρώνοντας τη μινιμαλιστική αισθητική της Κλασικής Έκδοσης, το OnePlus Watch Cobalt Limited Edition προχωράει την premium σχεδίαση ένα βήμα παραπέρα με υλικά που παραδοσιακά τα συναντάει κανείς μόνο σε πολυτελή ρολόγια. Η κάσα του ρολογιού της Limited Edition είναι κατασκευασμένη από κράμα κοβαλτίου, ένα μοναδικό υποαλλεργικό υλικό που είναι δύο φορές πιο σκληρό και ανθεκτικό στη διάβρωση από το παραδοσιακό ανοξείδωτο ατσάλι. Εν τω μεταξύ, το ρολόι είναι κατασκευασμένο από γυαλί σαπφείρου, ειδικά επεξεργασμένο, με βαθμολογία Mohs 9, για βελτιωμένη φωτεινότητα και εξαιρετική αντοχή στις γρατσουνιές.

    Απρόσκοπτη Συνδεσιμότητα

    Το OnePlus Watch συνδέεται ανεμπόδιστα με την ψηφιακή σας ζωή, βοηθώντας σας να απολαύσετε κάθε στιγμή της ζωής σας. Σας επιτρέπει να δείτε και να απαντήσετε σε ειδοποιήσεις, να πραγματοποιήσετε και να απαντήσετε σε τηλεφωνικές κλήσεις, να παίξετε μουσική και να τραβήξετε φωτογραφίες. Το OnePlus Watch διαθέτει 4 GB αυτόνομου χώρου αποθήκευσης (2 GB για πραγματική χρήση), αρκετού για περισσότερα από 500 τραγούδια, και είναι συμβατό με τα περισσότερα ακουστικά Bluetooth για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής εν κινήσει.

    Ισχυρή Μπαταρία, Proactive Fitness

    Το OnePlus Watch παρέχει στους χρήστες εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας, παρέχοντας ισχύ μίας ολόκληρης ημέρας σε μόλις πέντε λεπτά ή ισχύ μίας εβδομάδας σε μόλις 20 λεπτά. Η μπαταρία μεγάλης διάρκειας 402 mAh σας παρέχει αρκετή ισχύ για έως και δύο εβδομάδες sustainable χρήσης, καθώς και έως και μία εβδομάδα ισχύος για τους πιο ενεργούς χρήστες.

    Διαθέτοντας 5ATM + IP68 αντοχή στη σκόνη και στο νερό και 110+ τύπους προπόνησης, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης ανίχνευσης προπόνησης για τζόκινγκ και τρέξιμο, το OnePlus Watch παρακολουθεί τις πιο έντονες προπονήσεις. Ενισχύστε την προσωπική σας απόδοση με μετρήσεις όπως παλμούς, απόσταση, θερμίδες, παρακολούθηση ταχύτητας και απόδοση SWOLF για κολυμβητές. Με ενσωματωμένο GPS, το OnePlus Watch παρακολουθεί με ακρίβεια όλη τη δραστηριότητά σας, ακόμα και όταν το τηλέφωνο δεν βρίσκεται δίπλα σας. Προσφέρει επίσης παρακολούθηση κορεσμού οξυγόνου στο αίμα, ανίχνευση στρες, εκπαίδευση αναπνοής, γρήγορες ειδοποιήσεις καρδιακού ρυθμού και καθιστικές υπενθυμίσεις, όλα εύκολα διαχειρίσιμα από την εφαρμογή OnePlus Health.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.