20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Νέα αναφορά κάνει λόγο πως τα νέα iPad Pro και AirPods 3 σίγουρα θα λανσαριστούν τον Απρίλιο

    Κάποιες φορές οι φήμες δεν πέφτουν πάντα μέσα. Υπήρχαν λοιπόν πολλές εικασίες για ένα Apple event τον Μάρτιο και πιο συγκεκριμένα για σήμερα 23 του μηνός κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ. Πλέον υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν πως αυτό το event θα γίνει τον επόμενο μήνα.

    Το iPhoneSoft υποστηρίζει πως ξέρει πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα iPad Pro και AirPods 3 και ναι τα τοποθετεί για τον Απρίλιο.

    Και στα δύο δημοσιεύματα του το site αναφέρει πως ο γνωστός κατασκευαστής αξεσουάρ ESR έχει λίστα με μια σειρά από νέα αξεσουάρ για το ανανεωμένο iPad Pro και μάλιστα τόσο για τις 11 ίντσες όσο και για τις 12.8 ίντσες. Από τις φωτογραφίες των θηκών για αυτά βλέπουμε γνώριμο σχεδιασμό κάτι που αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει πως τα νέα iPad Pro θα διατηρήσουν αναλλοίωτο τον σχεδιασμό τους με τα τωρινά μοντέλα.

    AirPods 3

    Είχαμε ήδη δημοσιεύματα που ανέφεραν πως τα AirPods 3 σίγουρα δεν θα γινόντουσαν διαθέσιμα τον Μάρτιο. Έτσι λοιπό ο Απρίλιος είναι η νέα πιθανή χρονικά στιγμή κυκλοφορίας και για αυτά. Ακόμη μια φορά το δημοσίευμα στέκεται στον κατασκευαστή αξεσουάρ ESR που έχει ήδη έτοιμες νέες θήκες και για αυτό όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

    Οι θήκες αυτές παραπέμπουν στον σχεδιασμό των AirPods Pro και όχι σε αυτόν των τωρινών AirPods. Κάτι που έχουμε διαβάσει κιόλας επανειλημμένως ότι δηλαδή τα AirPods 3 θα δανειστούν πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το Pro μοντέλο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.