23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple φημολογείται ότι θα κάνει τελικά ένα ψηφιακό event τον Απρίλιο και όχι τον Μάρτιο;

    Ο γνωστός leaker Jon Prosser, προχώρησε σε μια νέα πρόβλεψη από τον λογαριασμό του στο Twitter σήμερα αναφέροντας πως η Apple θα πραγματοποιήσει ένα ψηφιακό event όχι αυτό τον μήνα αλλά τον Απρίλιο.

    “Το event θα γίνει τον Απρίλιο” έγραψε χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις ενώ πρόσθεσε “Δεν νομίζω ότι η Apple έχει ξανακάνει event μέσα στον Απρίλιο στην ιστορία της και έτσι καταλαβαίνω αν είστε σκεπτικοί σε αυτό που λέω.”

    Βέβαια είναι αρκετοί και εκείνοι που προβλέπουν πως η Apple τελικά δεν θα πραγματοποιήσει κανένα event και πως θα παρουσιάσει νέα προϊόντα μέσω δελτίων τύπου όπως έχει κάνει και κατά το παρελθόν.

    Ο Prosser τώρα είχε την φήμη της αξιόπιστης πηγής για μελλοντικά πλάνα της Apple. Πάρα αυτά κάποιες από τις τελευταίες του προβλέψεις έχουν πέσει έξω. Εξάλλου ήταν από αυτούς που επέμεναν πως η Apple θα πραγματοποιούσε ένα event στις 23 Μαρτίου.

    Μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να πει πως θα ξύριζε τα φρύδια του αν έπεφτε έξω… Αναρωτιόμαστε αν αυτή η υπόσχεση με το γεγονός πως η 23η Μαρτίου είναι μόλις 5 μέρες μακριά έκανε τον Prosser να αλλάξει ημερομηνία. Η αν η τελευταία αναφορά από το DigiTimes που έκανε λόγο πως το επερχόμενο νέο iPad Pro που θα ερχόταν τον Μάρτιο θα καθυστερήσει για τον Απρίλιο έφερε αυτή την αλλαγή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.