18.6 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Άποψη: Η περίεργη υπόθεση των φρυδιών του Jon Prosser και γιατί καμία φήμη δεν είναι 100% σίγουρη μέχρι να επιβεβαιωθεί

    Η σημερινή ημέρα είναι πολύ μεγάλη για τον γνωστό leaker Jon Prosser. Τα πράγματα είχαν ξεκινήσει πολύ καλά για αυτόν – είχε πειστεί ο ίδιος πάρα πολύ πως θα είχαμε ένα Apple event στις 23 Μαρτίου κάτι το οποίο σήμαινε πως η Apple θα έστελνε προσκλήσεις χθες. Αυτές οι ειδοποιήσεις δεν ήρθαν ποτέ τελικά και έτσι αυτό το event δεν φαίνεται να γίνεται….

    Τώρα ο Prosser θα πρέπει να ξυρίσει τα φρύδια του όπως είχε υποσχεθεί στους εκατομμύρια ακόλουθούς του.

    Για να τον υποστηρίξουμε βέβαια λίγο δεν ήταν μόνο ο Prosser που έκανε λάθος αυτή την φορά. Είχαμε ακούσει και από τον leaker “Kang” πίσω στις 8 Μαρτίου πως η 23η Μαρτίου θα ήταν η ημερομηνία του event της Apple. O Prosser την υποστήριξε αυτή την φήμη και ήταν μάλιστα τόσο σίγουρος για αυτό που υποσχέθηκε πως αν έπεφτε έξω θα έφτανε στο σημείο να ξυρίσει τα φρύδια του.

    Τελικά έκανε λάθος και είναι ώρα να ετοιμάζει το ψαλίδι του….

    Φυσικά όλοι κάνουν λάθη και κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει.

    Αυτό όμως που έχει πολύ ενδιαφέρον είναι πως την φήμη του event του για την 23η Μαρτίου την πίστεψαν και την διέδωσαν πολλοί άνθρωποι την ίδια στιγμή με την ίδια ευκολία που το έκανε ο Prosser. To Twitter είχε κατακλειστεί με αυτή την είδηση και ημερομηνία που μας κάνει να αναρωτιόμαστε για τον αν όλοι τελικά είχαν την ίδια πηγή – πηγές πίσω από αυτό.

    Αυτό βέβαια που κρατάμε εμείς και επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την φορά είναι πως οι φήμες και οι διαρροές παραμένουν φήμες και διαρροές. Και όσο και κάποιοι αν χρησιμοποιούν τον όρο “επιβεβαιωμένο” στους τίτλους τους τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι η ίδια η Apple να το επιβεβαιώσει.

    Ο Prosser σήμερα αναφέρει πως το event θα γίνει τελικά τον άλλο μήνα και πως θα δώσει εξηγήσεις για το τι πήγε λάθος σε επερχόμενο βίντεο του στο YouTube.

    Μπορεί όλο αυτό βέβαια να ήταν και μια οργανωμένη κίνηση από την ίδια της Apple που εδώ και καιρό θέλει να σταματήσουν οι διαρροές και που κερδίζει διπλά. Έτσι αν η ίδια η εταιρεία έκανε την διαρροή αυτή αφενός δημιούργησε ένα μεγάλο buzz γύρω από τα επερχόμενα προϊόντα της και αφετέρου έβαλε με τον καλύτερο τρόπο στην θέση τους όσους υποστηρίζουν πως έχουν αξιόπιστες πηγές εκ των έσω της.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.