21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η Apple συμπληρώνει τα M1 Macs στην Bluetooth βάση δεδομένων, η μυστηριώδης ‘B2002’ συσκευή υπάρχει ακόμη

    Η Apple συμπλήρωσε τα νεότερα M1 Macs στην Bluetooth SIG βάση δεδομένων αυτή την εβδομάδα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα MacBook Air, Mac mini και MacBook Pro με την μυστηριώδης συσκευή με την ονομασία “B2002” να παραμένει σε αυτή και κανείς να μην γνωρίζει για το τι πρόκειται.

    Η συσκευή αυτή με την ονομασία “B2002” που έρχεται στην κατηγορία Προσωπικών Υπολογιστών έκανε την εμφάνιση της πίσω τον Οκτώβριο. Εκείνη την περίοδο όλοι έκαναν την εικασία πως επρόκειτο για ένα νέο M1 Mac κάποια μορφής.

    Όπως αναφέρει το MacRumors σήμερα η Apple πρόσθεσε τα νέα M1 Macs της στην βάση αυτή μαζί με την “B2002” συσκευή. Πλέον αυτή δεν μπορεί να είναι ένα από τα πρώτα M1 Macs. Υπάρχουν επίσης ξεχωριστές λίστες στην βάση αυτή για συσκευές όπως το iPhone 12, HomePod mini, AirPods Max και iPad μοντέλα.

    Όπως αναφέρει το MacRumors η Apple κάποιες φορές συμπληρώνει εκεί ξεχωριστά εξαρτήματα της και όχι ολόκληρες συσκευές όπως το Η1 chip που χρησιμοποιούν τα AirPods.

    Κανείς δεν γνωρίζει λοιπόν τι κρύβεται πίσω από την ονομασία “B2002”.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.