23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ο CEO της Huawei αναφέρει πως το iPhone 12 είναι το καλύτερο smartphone στον κόσμο

    Ο ιδρυτής και CEO της Huawei, Ren Zhengfei ανέφερε σε Κινεζικά media σε συνέδριο αυτή την εβδομάδα πως η iPhone 12 σειρά της Apple έχει τα καλύτερα smartphones στον κόσμο αυτή την στιγμή τονίζοντας βέβαια πως αυτές οι συσκευές αυτές της Apple αποτελούν απόδειξη πως η 5G τεχνολογία της Huawei έχει σημαντική αξία.

    “Οι high end καταναλωτές στην Ευρώπη αγαπούν την Apple. Μιας και η Huawei δεν έχει premium handsets εκεί πλέον. Oι συσκευές της Apple απέδειξαν παράλληλα πως η 5G τεχνολογία της Huawei είναι πολύ καλή και έχει σημαντική αξία.”

    Το πιο σημαντικό θέμα που συζητήθηκε σε αυτό το συνέδριο ήταν οι περιορισμοί της Huawei στην Αμερική. Ο CEO της ανέφερε πως θα ήθελε να συζητήσει εκ νέου όλα αυτά τα θέματα με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden, συζητήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια πιο ανοιχτή πολιτική που θα έφερνε κέρδη σε όλους στην βιομηχανία.

    Ο ίδιος επίσης επέμεινε στο ότι και να γίνει η Huawei δεν θα εγκαταλείψει την αγορά των smartphones και έτσι η εταιρεία του θα συνεχίσει τις επενδύσεις σε αυτό τον χώρο ακόμη και χωρίς το Android και τις Google υπηρεσίες.

    Σε άλλο του σημείο ανέφερε:

    “Έχουμε αναφέρει και παλαιότερα πως η 5G τεχνολογία μας μπορεί να μεταφερθεί στην ολότητα της. Αυτό πέρα από δικαιώματα ανάπτυξης συμπεριλαμβάνει και όλα τα προγράμματα και τον πηγαίο κώδικα. Αν η Αμερική χρειάζεται την τεχνολογία των chips μας αυτών εμείς μπορούμε να την δώσουμε.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.