14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple ξεκινάει την μείωση της δοκιμαστικής περιόδου του Apple Music δίνοντας μόνο 1 μήνα δωρεάν;

    Η Apple μπορεί πολύ σύντομα να ξεκινήσει να προσφέρει μόνο 1 μήνα δωρεάν χρήσης του Apple Music για τα νέα μέλη της συνδρομητικής αυτής υπηρεσίας σε αντίθεση με τους 3 μήνες που ισχύει μέχρι και τώρα. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να υποδεικνύει ένα νέο banner στο website της Apple.

    Το επίμαχο banner εμφανίστηκε στην accessories σελίδα του site της Apple με το κείμενο “Millions of songs. One month on us,”

    Κάνοντας κλικ πάνω στο banner αυτό μεταφερόμαστε σε μια iTunes σελίδα που επιβεβαιώνει αυτή την αλλαγή και που σε οδηγεί σε ένα κουμπί που αναγράφει “Get 1 Month Free.”

    Το παραπάνω λοιπόν μπορεί να είναι ένα λάθος της Apple ή μια αλλαγή πολιτικής που θα ξεκινήσει η εταιρεία να υιοθετεί πολύ σύντομα και ανά περιοχές ή ακόμη και μαζική.

    Η Apple ξεκίνησε να προσφέρει 3μηνιαία δωρεάν συνδρομή στο Apple Music από την στιγμή που λάνσαρε την υπηρεσία για πρώτη φορά το 2015. Κατά την δοκιμαστική αυτή περίοδο η Apple πληρώνει στους καλλιτέχνες το αντίστοιχο ποσό για τα τραγούδια που αναπαράγονται από τους χρήστες που δοκιμάζουν την υπηρεσία δωρεάν.

    Ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση από την Apple για το παραπάνω.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles