Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Apple κυκλοφόρησε την HomePod 13.2 αναβάθμιση λογισμικού. Μετά την εγκατάσταση αυτής της αναβάθμισης όμως πολλοί ήταν εκείνοι οι χρήστες που είδαν τα HomePod τους να γίνονται μη λειτουργικά εντελώς. Αυτό οδήγησε στην Apple σχετικά άμεσα να αποσύρει αυτή την αναβάθμιση.

Σήμερα η Apple κυκλοφόρησε στο ευρύ κοινό την HomePod 13.2.1 αναβάθμιση.

Η έκδοση αυτή είναι διαθέσιμη μέσω της Home εφαρμογής. Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά της 13.2 έκδοσης και φυσικά δίνει λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

HomePod 13.2 χαρακτηριστικά

Το multi-user mode επιτρέπει στο HomePod να αναγνωρίζει 6 διαφορετικές φωνές σε ένα σπίτι και να δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις ανάλογα με τον χρήστη. Έτσι ο κάθε χρήστης θα μπορεί να έχει πρόσβαση στην δική του μουσική βιβλιοθήκη αλλά να κάνει και προσωπικές ερωτήσεις ή να δίνει εντολές που θα αφορούν αποκλειστικά τον ίδιο.

Το νέο music handoff χαρακτηριστικό κάνει ευκολότερη την εναλλαγή μεταξύ των συσκευών που έχετε στο χέρι σας και των ηχείων του HomePods. Απλά φέρτε το iPhone ή το iPad σας κοντά στο HomePod και μια ειδοποίηση θα κάνει την εμφάνιση της στην Οθόνη Κλειδώματος ρωτώντας σας αν θέλετε να γίνει αναπαραγωγή του ήχου – μουσικής στο HomePods.

Πλέον υπάρχει μια λίστα με Ambient ηχούν που παράγονται απευθείας από το HomePod όπως ocean waves, birdsong, rainstorms, και πολλά ακόμη.

Μπορείτε λοιπόν πλέον άφοβα να αναβαθμίσετε από σήμερα το HomePod σας μέσω της Home εφαρμογής από ένα iPhone, iPad ή Mac.