20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple αναφέρει πως η iOS 14 τρέχει στο 80% των ενεργών iPhones παγκοσμίως

    Νέα επίσημα στατιστικά από την Apple αποκαλύπτουν πως το 80% όλων των ενεργών iPhones παγκοσμίως έχουν εγκατεστημένη την iOS 14 και πως αυτό το ποσοστό είναι υψηλότερο για iPhones που έχουν παρουσιαστεί στην αγορά τα τελευταία 4 χρόνια.

    Η Apple κοινοποίησε αυτό το στατιστικό στο developer support pages όπου και αναφέρει:

    86% of all devices introduced in the last four years use iOS 14.

    Από αυτά τα στατιστικά ένα 12% τρέχει την iOS 13 με μόλις ένα 2% των iPhones να έχει εγκατεστημένη μια παλαιότερη έκδοση από το iOS 13.

    Τα στατιστικά για την iPadOS 14 είναι εξίσου όμοια και εντυπωσιακά. Έτσι το 84% των iPad που ενεργοποιήθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια τρέχουν την iPadOS 14 με ένα 14% να τρέχει την iPadOS 13 και μόλις ένα 2% να τρέχει κάποια παλαιότερη έκδοση.

    Η εταιρεία αναφέρει πως αυτά τα στατιστικά έχουν ληφθεί από το App Store στις 24 Φεβρουαρίου του 2021 και σίγουρα δεν είναι καθόλου αμελητέα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.