21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η Apple ανακοίνωσε ένα πιο ισχυρό 8-πυρήνων MacBook Pro με αναβαθμισμένο σχεδιασμό στο Butterfly πληκτρολόγιο

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα πως αναβαθμίζει το MacBook με γρηγορότερους 8ης και 9ης γενιάς επεξεργαστές της Intel. Αυτή η αναβάθμιση φέρνει για πρώτη φορά ένα MacBook Pro με 8 πυρήνες. Τα νέα μοντέλα επίσης έχουν μια νέα σχεδίαση για το Butterfly πληκτρολόγιο τους.

    Τα νέα 8 πυρήνων MacBook Pro δίνουν 2 φορές γρηγορότερες επιδόσεις από τον 4 πυρήνων MacBook Pro και 40% καλύτερες αποδόσεις συνολικά από το 6 πυρήνων μοντέλο.

    “Είτε έχουμε να κάνουμε με φοιτητές που ολοκληρώνουν μια μελέτη τους, προγραμματιστές που δημιουργούν καινοτόμες εφαρμογές ή βίντεο editors που δημιουργούν μελλοντικά φιλμ, συνεχίζουμε να δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι με το τι μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές μας με τα MacBook Pro τους. Τώρα με 8 πυρήνες για μια φανταστική αναβάθμιση στις επιδόσεις και σε συνδυασμό με την Retina Οθόνη, ταχύτατο αποθηκευτικό χώρο, και μια μοναδική αυτονομία χάρη και στο macOS, το MacBook Pro συνεχίζει να είναι το καλύτερο netbook για pro χρήστες και πραγματικά αδημονούμε και αυτό το νέο μοντέλο να φτάσει στα χέρια των καταναλωτών μας”

    Πέρα από τους γρηγορότερους επεξεργαστές η Apple αναφέρει πως τα νέα MacBook Pro έχουν και μια νέα έκδοση για το Butterfly πληκτρολόγιο. Η Apple φέρνει αυτό τον νέο σχεδιασμό στα νέα 13 ιντσών και 15 ιντσών μοντέλα που ανακοίνωσε σήμερα. Η εταιρεία δεν έδωσε κάποιες πληροφορίες για το αν αυτά τα νέα πληκτρολόγια θα ενσωματωθούν και σε άλλα Macs όπως στο MacBook Air.

    Σύμφωνα με την The Verge:

    “Η Apple αναφέρει πως χρησιμοποιεί νέα υλικά για τον μηχανισμό στο πλήκτρα που θα μειώσει τα φαινόμενα διπλής καταγραφής ή χασίματος κάποια εγγραφής ενός πατήματος πλήκτρου. Ο νέος σχεδιασμός στα Butterfly πληκτρολόγια θα έρθει στα 15 ιντσών και 13 ιντσών MacBook Pro με Touch Bar που μόλις ανακοινώθηκαν.”

    Αυτή είναι η τέταρτη έκδοση για το Butterfly πληκτρολόγιο.

    Τα νέα MacBook Pro είναι διαθέσιμα στις 13 ίντσες και 15 ίντσες με τιμές εκκίνησης τα $1,799 και $2,399 αντίστοιχα. Το νέο 8 πυρήνων MacBook Pro αφορά μόνο το 15 ιντσών μοντέλο και έχει τιμή εκκίνησης τα $2,799.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles