16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την τρίτη beta του watchOS 2 στους προγραμματιστές της

    watch-os-2-fall

    Η Apple έκανε διαθέσιμη σήμερα και την τρίτη beta του watchOS 2 στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της. Ακολουθεί την watchOS 2 beta 2, που είχε γίνει διαθέσιμη σχεδόν πριν δύο εβδομάδες με την πρώτη beta να γίνεται διαθέσιμη λεπτά με την έναρξη του WWDC 2015 φέτος τον Ιούνιο.

    Η αναβάθμιση αυτή πρέπει να γίνει μέσω της συνοδευτικής Apple Watch εφαρμογής σε κάποιο iPhone που να έχει επίσης την iOS 9 beta εγκατεστημένη.

    Το watchOS 2 φέρνει μια σειρά από σημαντικές αλλαγές όπως την υποστήριξη εφαρμογών τρίτων που θα μπορούν να τρέχουν απ ευθείας από την συσκευή σε αντίθεση με τώρα που γίνονται όλες σχεδόν streamed από το iPhone του χρήστη, κάτι που δημιουργεί κάποια θέματα απόκρισης που σε πολλές εφαρμογές είναι σημαντικά.

    Οι εφαρμογές τρίτων επίσης θα έχουν πρόσβαση στους αισθητήρες της συσκευές ενώ παράλληλα θα μπορούν να επωφεληθούν από hardware χαρακτηριστικά της συσκευής όπως η ψηφιακή κορόνα – Digital Crown αλλά και της μηχανής Taptic.

    Στις υπόλοιπες βελτιώσεις συναντούμε το Nighstand mode, 3 νέα watch faces και ένα Time Travel mode.

    Το εν λόγω λογισμικό θα γίνει και αυτό διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles