17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η πρόσληψη νέου υπαλλήλου στην Apple για το φημολογούμενο ‘Titan’ Car Project

    Η Apple πρόσφατα, έκανε μία ακόμη μεγάλη πρόσληψη, εντάσοντας στο δυναμικό της έναν ειδικό στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας, για τις φήμες που θέλουν την Apple να εργάζεται πάνω σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η The Wall Street Journal. Η εταιρεία εντάσει στο δυναμικό της τον Doug Betts, ο οποίος προηγουμένως έχει υπάρξει Senior Vice President του Chrysler Group, όπου και ήταν υπεύθυνος παγκοσμίως, για τις εργασίες που αφορούν τις υπηρεσίες και την ποιότητα αυτών απέναντι στους πελάτες.

    Σύμφωνα με το προφιλ Betts στο LinkedIn, ξεκίνησε να εργάζεται για την Apple τον Ιούλιο του 2015. Εκτός από την θέση “Operations” η οποία αναγράφεται στο προφίλ του, δεν αναφέρεται καμία άλλη πληροφορία για το ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες του στην Apple, ως ειδικός στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

    appleautomotivehire

     

    To προφιλ του Betts στο LinkedIn αναφέρει πως ο ίδιος έχει εργαστεί πολύ στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών και στην μείωση του κόστους αντικατάστασης κάποιων συστημάτων κατά την θητεία του στην Chrysler. Κάποια από τα υπόλοιπα καθήκοντά του ήταν ο έλεγχος της ποιότητας των συστημάτων, η επίλυση διάφορων προβλημάτων, ο έλεγχος των εργασιών κατασκευής συστημάτων καθώς επίσης και ο έλεγχος της ποιότητας των συστημάτων των προμηθευτών. Παράλληλα, πριν από την πρόσληψή του στην Chrysler, είχε εργαστεί στην Nissan, την Toyota καθώς επίσης και στην Michelin.

    Παράλληλα με την πρόσληψη του Doug Betts, η The Wall Street Journal αναφέρει πως η Apple πρόσφατα έκανε την πρόσληψη ενός ερευνητή, του Paul Furgale, με ειδικότητα στην αυτονομία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, επισημένοντας πως θα εργάζεται στην δημιουργία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Apple. Επίσης, αναφέρεται πως η εταιρεία συνεχίζει να ψάχνει ακόμη ειδικούς με εμπειρία στον τομέα robotics and machines, και αναφέρει πως ο Furgale θα προσλάβει και φοιτητές και ερευνητές ανά τον κόσμο για αυτό το νέο project.

    Earlier this year, Apple hired Paul Furgale a well-regarded autonomous vehicle researcher in Switzerland, and has begun recruiting other robotics and machine vision experts to work on a confidential project. 

    Mr. Furgale had been deputy director of the Autonomous Systems Lab at the Swiss Federal Institute of Technology, or ETH. Mr. Furgale previously had led a European Commission project called V-Charge that sought to develop self-parking vehicle technology.

    Οι φήμες για το συγκεκριμένο project της Apple, με κωδική ονομασία “Project Titan”, έκαναν την εμφάνισή τους τον Φεβρουάριο, αλλά ακόμη δεν υπάρχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες για αυτό το project. Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, η Apple έχει αναθέσει σε αρκετούς υπαλλήλους της την δημιουργία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα έχει προσλάβει αρκετούς ειδικούς από τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και από μεγάλες εταιρείες όπως είναι η Tesla, η Ford και η GM.

    Τέλος, οι συγκεκριμένες φήμες αναφέρουν πως η Apple θα έχει έτοιμο το συγκεκριμένο project μέχρι το 2020, αλλά υπάρχουν και πιθανότητες να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο project αν κάτι πάει στραβά.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles