19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η Ελλάδα πρώτη στους Instagram Influencers

    Μία νέα έρευνα από την HypeAuditor αποκαλύπτει ποιες χώρες έχουν Instagram influencers με το μεγαλύτερο και το μικρότερο δείκτη απήχησης.

    Αυτό υπολογίζεται βάση του ποσοστού του κοινού που αλληλεπιδρά με κάποιον τρόπο με τις δημοσιεύσεις του influencer, κάνοντας like ή/και κάποιο σχόλιο. Υψηλή απήχηση με πολλά likes και σχόλια σημαίνει πως η δημοσίευση αυτή έχει περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστεί οργανικά στην κορυφή του feed των χρηστών.

    Και κάπου εκεί είχαμε μια μεγάλη έκπληξη…

    Η χώρα μας ήρθε στην πρώτη θέση με ποσοστό 5.17%. Στην Ελλάδα λοιπόν, το Σεπτέμβριο του 2019 μετρήθηκαν 3.204.000 χρήστες Instagram, το 28% δηλαδή του πληθυσμού της χώρας. Όπως θα δείτε και στο γράφημα παρακάτω, τα ποσοστά απήχησης είναι σημαντικά μεγαλύτερα από τον παγκόσμιο μέσο όρο και στις περισσότερες περιπτώσεις υπερδιπλάσια.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles