23.2 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Εμφανίσεις του Apple Watch πριν την επίσημη κυκλοφορία τους

    Με μόλις 3 μήνες μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Apple Watch, η Apple έχει ξεκινήσει τις δοκιμές της συγκεκριμένης συσκευής, ενώ έχουν παρατηρηθέι αρκετοί μηχανικοί και γενικά άνθρωποι που έχουν λάβει μέρος στις δοκιμές, να φοράνε το Apple Watch σε καθημερινή βάση προκειμένου να βρουν τυχόν προβλήματα και σφάλματα πριν την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας.

    Λόγω του μεγάλου αριθμού των υπαλλήλων της εταιρείας που δοκιμάζουν τις συσκευές, υπάρχουν φωτογραφίες που φανερώνουν τους υπαλλήλους να τις φοράνε όλο και περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες. Σε διάφορα φόρουμ (κυρίως ξένα) έχουν εμφανιστεί φωτογραφίες και έχουν γραφτεί διάφορες ιστορίες για ανθρώπους που έχουν βρεθεί να τις φοράνε καθημερινά. Οι φωτογραφίες αυτές θα έλεγε κανείς πως δίνουν μια αίσθηση στον χρήστη για την καθημερινή χρήση του συγκεκριμένου gadget, το οποίο όλοι θα δούμε σε λίγους μήνες.

    Μια από τις πρώτες εμφανίσεις του Apple Watch, έγινε πρίν από αρκετές εβδομάδες, όταν η αρθρογράφος του Vogue, Suzy Menkes, τράβηξε μία φωτογραφία ενός ανθρώπου που φορούσε την συγκεκριμένη συσκευή. Φήμες και θεωρίες ανέφεραν πως το χέρι που φωτογραγήθηκε άνηκε στον Marc Newson, τον σχεδιαστή που δουλεύει πλέον με μερική απασχόληση στο πλευρό του Jony Ive.

    applewatchwild1

    Μία δεύτερη, όχι και τόσο καθαρή εικόνα του Apple Watch ανέβηκε σε έναν λογαριασμό του Twitter νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, με την φωτογραφία να έχει τραβηχτεί στην περιοχή San Francisco Marina.

    applewatchwild2

    Εαν τυχαίνει να βρίσκεται κανείς στην περιοχή του Cupertino, είναι το πιο πιθανό να δείτε έναν άνθρωπο και κυρίως υπάλληλο της Apple να φοράει το Apple Watch για λόγους δοκιμαστικούς. Ο Mark Sullivan της σελίδας VentureBeat πρόσφατα μοιράστηκε μία ιστορία με τους αναγνώστες της σελίδας, όπου στην ουσία έπεσε στο μάτι του ένα Apple Watch κατά την διάρκεια μετακίνησής του στο Caltrain. Ο Sullivan είχε την δυνατότητα να δει το Apple Watch σε χρήση για αρκετά λεπτά και να δει πως συνεργάζεται με άλλες συσκευές Apple. Το άρθρο του το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ μπορεί να σας δώσει κάποια παραπάνω στοιχεία για το πως μπορεί να συνυπάρχει με άλλες συσκευές της καθημερινής μας χρήσης.

    Σύμφωνα με τον Sullivan, το Apple Watch που φορούσε ο συγκεκριμένος άνδρας έμοιαζε να εφαρμόζει καλά στον χέρι του ενώ έδειχνε να είναι αντίστοιχο ενός παραδοσιακού ρολογιού, μη δίνοντας έτσι περιθώρια για να τραβήξει τα βλέματα πάνω του. Ο Sullivan είδε μια υπενθύμιση κειμένου που εμφανίστηκε στην οθόνη του ρολογιού, συνοδευόμενη από έναν χάρτη. Αυτό του έδωσε την εντήπωση πως το Apple Watch είχε γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του χρήστη.

    Συγκεκριμένα αναφέρει στην δήλωση του:

    I want one, and I didn’t even really see much of what the thing could do. But I got the distinct impression that the Watch has already become integrated into the daily life of this user. I could see it as a powerful personal assistant that’s always just an arm’s lift away to help you make sense of the minutiae of daily life: the schedules and reminders and appointments and social media and everything else we all have to process every minute of every day.

    Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο CEO της Apple, Tim Cook, ανέφερε πως το Apple Watch θα κυκλοφορήσει επίσημα τον Απρίλιο, χωρίς να δίνει μία συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για τον μήνα Απρίλιο. Πλησιάζοντας, λοιπόν, κοντά στον μήνα της κυκλοφορίας τους, θα δούμε όλο και περισσότερους υπαλλήλους και ανθρώπους να το χρησιμοποιούν για δοκιμαστικούς λόγους.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles