18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Δείτε το πρώτο trailer της επερχόμενης σειράς τρόμου Swamp Thing

    Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της επερχόμενης σειράς τρόμου Swamp Thing και η οποία είναι βασισμένη στα ομώνυμα κόμικ των Len Wein και Bernie Wrightson της DC.

    Η σειρά αυτή θα έχει συνολικά 10 επεισόδια με το τέρας να το ενσαρκώνει ο Derek Mears. Στους παραγωγούς της σειράς συναντούμε γνωστά ονόματα όπως αυτά των James Wan (Aquaman, The Conjuring), ο Gary Dauberman (The Nun), και Mark Verheiden (Ash vs. Evil Dead).

    Η πρωταγωνίστρια της σειράς (Crystal Reed) θα αναζητήσει τα αίτια εξάπλωσης μιας ασθένειας που αφήνει πίσω της θύματα. Η έρευνα της αυτή θα την φέρει στους βάλτους της Houma, μίας επαρχιακής πόλης της Louisiana. Εκεί σύντομα θα διαπιστώσει πως στους βάλτους αυτούς υπάρχει και κάτι άλλο πιο σκοτεινό και τρομακτικό που κατοικεί εκεί.

    Το cast συμπληρώνουν οι: Andy Bean, Jennifer Beals, Will Patton, Derek Mears, Ian Ziering, Henderson Wade, και ο Kevin Durand.

    Δείτε το trailer παρακάτω:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles